Πόνος στην 3η ηλικία – Υπάρχει λύση!

15:11 3/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο 3ο Κ.Α.Π.Η του Δήμου Λαρισαίων, η εκδήλωση με θέμα: «Πόνος στην 3η ηλικία. Υπάρχει λύση!», η οποία διοργανώθηκε από κοινού από την Αναισθησιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τον Τομέα Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των ηλικιωμένων για τα είδη πόνου και τη θεραπεία τους, καθώς ο πόνος αποτελεί την κύρια ενόχληση στην 3η ηλικία και συμβάλλει σημαντικά στην επιδείνωση της ποιότητας της ζωής.

Στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής

της Υγείας που υλοποιεί η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, στα προσεχή σχέδια της Αναισθησιολογικής Κλινικής είναι η πραγματοποίηση παρόμοιων εκδηλώσεων με επίσκεψη σε όλα τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Λαρισαίων, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τα Ιατρεία Πόνου. Πληροφορίες για το τόπο, την ημερομηνία και την ώρα θα ανακοινωθούν στα τοπικά ΜΜΕ.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Καθηγήτρια και Διευθύντρια της Κλινικής Ελένη Αρναούτογλου, ο Θεόδωρος Κυρόπουλος, Κλινικός Βιοχημικός, Υπεύθυνος Τομέα Υγείας Δήμου Λαρισαίων, οι Ιατροί της Κλινικής Χαραλαμπίδου Α., Μπουζιά Α., Τσιάκα Α., Λάσδα Ε., Κουτσοθύμιου Α., Λαού Ε., Χατζημιχαήλ Μ., Παπαδόντα Μ.Ε., Παπασπύρου Δ., η ορθοπεδικός Αρναούτογλου Χ., η Προϊσταμένη της Αναισθησιολογικής Κλινικής Γκουντρουμπή Σ. και οι Νοσηλευτές Καραδόντας Ι., Ντέλλα Α., Μητσιούλη Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα