Πολλές οι συμμετοχές στο Ράλι Ολύμπου που έχει διαδρομές και στο Βόλο

18:01 8/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ρεκόρ συμμετοχών σημειώνεται στο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου που επιστρέφει, μετά από πολλά χρόνια, στην πόλη που το «γέννησε» το έτος 2011, της Ελασσόνας, στους πρόποδες του Ολύμπου. Όμως αυτό το Σαββατοκύριακο θα διασχίσει πολλές περιοχές της Μαγνησίας.

Δεκάδες πληρώματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ζεσταίνουν από τώρα τις μηχανές των κλασσικών αυτοκινήτων – αντίκα και όλες οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία, σχετικά με τη διοργάνωση του περίφημου και εντυπωσιακού

9ου Ιστορικού Ράλι Ολύμπου 2020 (The Historic Rally of Olympian Gods) – 25η Μακεδονική Πλοήγηση, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 10 και 11 Οκτωβρίου στη Θεσσαλία, με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων, από τον ΕΟΔΥ, μέτρων κατά της πανδημίας COVID-19, για τα πληρώματα και τους θεατές.

Το αναλυτικό δρομολόγιο του Ράλι: Σάββατο 10 Οκτωβρίου: Λάρισα -Κεντρική πλατεία (εκκίνηση) στις 10:30 πμ, μετακίνηση μέσω της ΠΕΟ Λάρισας – Βόλου, Βόλος, Ανακασιά, Πορταριά, Χάνια, Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, Κισσός, Τσαγκαράδα, Ξουρίχτι, Λαμπινού, Μηλιές, Βυζίτσα (στάση ανασυγκρότησης), Πινακάτες, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Βλάσιος, Άνω Λεχώνια, Κάτω Λεχώνια, Αγριά, Βόλος.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου: Βόλος, Μελισσάτικα, Κερασιά, Κανάλια Μαγνησίας, Λίμνη Κάρλα, Στεφανοβίκειο, ΠΕΟ Βόλου–Λάρισας Λάρισα, Γιάννουλη, Αμπελώνας, Τύρναβος, Τσαριτσάνη, Ελασσόνα κεντρική πλατεία τερματισμός 13.00 και απονομές κυπέλλων.

Το ράλι διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από τη Λέσχη Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας και το Δίκτυο «Περραιβία» (Ελασσόνα), σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων και το Δήμο Ελασσόνας, τον Σύλλογο Κλασικών Αυτοκινήτων Λάρισας και τη Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Βόλου, με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ.

www.ert.gr

Keywords
Αναζητήσεις
συμμετοχές ραλι ολυμπου
Τυχαία Θέματα