Πολλά τα ανοίκιαστα σπίτια στην Κομοτηνή για φοιτητές

23:46 24/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων μπορεί να αναρτήθηκαν χθες ωστόσο οι φοιτητές “δεν αναμένεται να έρθουν σύντομα στην πόλη τη Κομοτηνής αλλά να προτιμήσουν τον Οκτώβριο για την ενοικίαση της φοιτητικής στέγης “σύμφωνα με την πρόεδρο των ιδιοκτητών ακινήτων Χρύσα Κυριακούση αυτό τουλάχιστον συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν ανοίκιαστα πάρα πολλά σπίτια στην πόλη της

Κομοτηνής αλλα και ο αριθμός των φοιτητών που θα αναζητήσει στέγη έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια καθώς οι φοιτητές αναζητούν νέους τρόπους κάλυψης της στεγαστικής τους ανάγκης πχ φιλοξενούνται σε φίλους, νοικιάζουν 2 και 3 μαζί ένα ή σπίτι μένουν σε ξενοδοχεία, Ενώ ένα άλλο φαινόμενο των καιρών είναι να τα νοικιάζουν Οκτώβριο να τα ξενοικιάζουν Ιούνιο άλλα να μην πληρώνουν αρκετούς μήνες.

Τα καλύτερα διαμερίσματα όπως τόνισε η κ Κυριακούση νοικιάζονται 250 ευρώ το μήνα και μάλιστα επιπλωμένα. Ωστόσο καταλήγοντας η πρόεδρος των ιδιοκτητών ακινήτων συστήνει στους ιδιοκτήτες ποτέ να μην δίνουν το κλειδί στο χέρι αν δεν έχει μπει πριν η υπογραφή στο συμβόλαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα