“Πόλεμος” ανακοινώσεων εργαζομένων για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Βόλου

12:06 2/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

“Θα περίμενε κανείς κάποια αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης απέναντι στις καταγγελίες του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου για την επιστροφή στην εργασία εργαζομένων που νόσησαν και εξακολουθούν να είναι θετικοί στον κορονοϊό”, υποστηρίζει σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Μαριεττάκης“.

Η ανακοίνωση του κ. Μαριεττάκη έρχεται ως έμμεση απάντηση στα όσα η μειοψηφία του ΔΣ Εργαζομένων του Νοσοκομείου καταμαρτυρεί σε βάρος του Προέδρου του Σωματείου Ντίνου Μηνδρινού

που κατήγγειλε ότι εργαζόμενοι που είχαν νοσήσει με κορονοϊό, επιστρέφουν στην εργασία τους χωρίς να υπάρχει ο απαραίτητος έλεγχος, δηλαδή, χωρίς να γίνει εκ νέου έλεγχος για SARS CoV-2.

Θυμίζουμε ότι η μειοψηφία του ΔΣ του Σωματείου αντικρούει την κατηγορία και ο κ. Μηνδρινός κάνει λόγο για τη δικαιοσύνη, η οποία θα αναλάβει πλέον την αποκατάσταση της συκοφαντικής δυσφήμισης που γίνεται στο πρόσωπό του.

Σε όλο αυτό το γαϊτανάκι καταγγελιών και ανακοινώσεων είναι και η επιστολή του κ. Μαριεττάκη.

Στην επιστολή του μεταξύ άλλων αναφέρει ότι:

“Αντί να τα βάλουν με την κυβέρνηση και τον ΕΟΔΥ που αναγκάζουν θετικούς στον κορονοϊό να επιστρέφουν στη δουλειά, τα βάζουν με τον πρόεδρο και την πλειοψηφία του ΔΣ που υψώνουν ανάστημα υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα των συναδέλφων και την προστασία της δημόσιας υγείας… Δεν θα τους περάσει! Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τους αγώνες για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους προσπερνώντας τα εμπόδια που τους βάζουν τέτοιου είδους συνδικαλιστές όπως αυτοί της μειοψηφίας στο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου”.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα