ΠΟΕ – ΟΤΑ: Κύκλος συνελεύσεων από τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

21:17 7/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΠΟΕ – ΟΤΑ την απόφαση του γενικού της συμβουλίου για τις προτάσεις της ως προς την πορεία του κλάδου για το επόμενο χρονικό διάστημα. Το γενικό συμβούλιο είχε συνεδριάσει στις 28 Σεπτεμβρίου και η υποστελέχωση είναι το πρόβλημα το οποίο η ομοσπονδία ιεραρχεί ψηλά στην ατζέντα της.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΟΕ – ΟΤΑ και μετά από σειρά εργατικών ατυχημάτων: «Αντί προσλήψεων μονίμου προσωπικού γίνεται για μια ακόμη φορά προσπάθεια κάλυψης των ουσιαστικών κενών με χιλιάδες εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας,

με άμεσο επακόλουθο την κατακόρυφη αύξηση των εργατικών ατυχημάτων, ακόμη και θανατηφόρων για τα οποία δυστυχώς διαπιστώνουμε πως δεν πολυαπασχολούν τους αρμόδιους».

Τέλος η ομοσπονδία προτείνει στους συλλόγους – μέλη της: «Σε αυτή την κατεύθυνση αποφασίστηκε ομόφωνα έως τις 18 Οκτωβρίου 2016, όλοι οι Σύλλογοι – Μέλη της Ομοσπονδίας να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις όπου με αποφάσεις τους θα τοποθετηθούν στο αγωνιστικό πλαίσιο της αμέσως επόμενης περιόδου».

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της απόφασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα