Ποδηλατικός αγώνας «5th KISSAVOS ROAD TOUR 2017»

15:57 5/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τo Σάββατο και την Κυριακή 29 και 30 Απριλίου 2017 ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η «Cycling Hellas» , η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Τεμπών και ο Δήμος Αγιάς, συνδιοργανώνουν τον 2 ήμερο διασυλλογικό και ΟΡΕΝ αγώνα με την επωνυμία «5th Kissavos Road Tour 2017» στην πανέμορφη περιοχή του Κισσάβου. Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη των παράλιων του Νομού Λάρισας αφετέρου, η ανάδειξη και προώθηση της ποδηλασίας.

Τον αγώνα υποστηρίζουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρίτσας, ο Ερυθρός Σταυρός Λάρισας , η Ομάδα

Διάσωσης Λάρισας, η Επίλεκτη Ομάδα Διάσωσης Λάρισας, οι μοτοσυκλετιστές ΣΜΑ Λάρισας, ο Σύλλογος VESPA Λάρισας, οι Motoriders Λάρισας, οι Ραδιοερασιτέχνες Λάρισας.
Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και της UCI. Κάθε αγώνας είναι ανεξάρτητος, ο κάθε αθλητής μπορεί να αγωνιστεί σε όποιο αγώνα επιθυμεί ή και στους δύο.
1η μέρα: θα διεξαχθεί αγώνας ατομικής Χρονομέτρησης χρονομέτρου 4,5 χιλ.
2η μέρα: Θα διεξαχθεί αγώνας αντοχής 106 χιλ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΩΝ:
ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Ημερομηνία: Σάββατο 29 Απριλίου 2017
Τόπος: Αμπελάκια Λάρισας
Αγώνισμα: Ατομικής Χρονομέτρησης 4,5 χιλιόμετρα
Κατηγορίες αγώνα: Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, Μάστερ 30+,40+,50+,60+ , OPEN 18+,30+,40+,50+.
Ώρα εκκίνησης: 3:00μμ (Ακριβής ώρα εκκινήσεων θα ανακοινωθεί μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής στο και στο www.Cyclinghellas.gr )
Αφετερία-τερματισμός:
▪Εκκίνηση Εθνική Οδός- διασταύρωση Γόννων Αμπελακίων και τερματισμός Αμπελάκια Κισσάβου.

ΑΝΤΟΧΗ
Ημερομηνία: Κυριακή 30 Απριλίου 2017
Τόπος: Στόμιο Λάρισας
Αγώνισμα: Aντοχής 106 χιλιομετρα
Κατηγορίες αγώνα: Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, Μάστερ 30+,40+,50+,60+ , OPEN 18+,30+,40+,50+.
Ώρα εκκίνησης: 10:00πμ
Αφετερία-τερματισμός:
▪Προεκκίνηση ( με συνοδεία) από Στόμιο->προς Τέμπη Αγ Παρασκευή->Εθνική οδό-> Εκκίνηση στον αριστερό παράδρομο Ευαγγελισμού προς Μακρυχώρι -> αριστερά Κυψελοχώρι -> Καλοχώρι> διασταύρωση Χειμάδι προς Ελευθέριο>Ελευθέριο>Αγιά->Σκήτη- Αγιόκαμπος από παλιό δρόμο ->Σωτηρίτσα->Βελίκα->Παλιουριά-> Κουτσουπιά-> Κόκκινο Νερό->Ανεβαίνουμε από τη 2η είσοδο προς Καρίτσα-> Καρίτσα τερματισμός.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής όλων των κατηγοριών και για τους δύο αγώνες ανοίγουν 1 Απριλίου και θα πρέπει να έχουν κατατεθεί αυστηρά μέχρι τις 25 Απριλίου ώρα 21:00μμ. Στη Γραμματεία δεν θα γίνονται εγγραφές ούτε για τον αγώνα Χρονομέτρου, ούτε για τον αγώνα Αντοχής, για καμία κατηγορία.
* Τα σωματεία για τις κατηγορίες (Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, Master) θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στην συμπληρώνοντας τα πεδία που ζητούνται. Παρακαλούμε να στείλετε τη δήλωση συμμετοχής με τον παραπάνω τρόπο και όχι με e-mail.
* Οι αθλητές ΟΡΕΝ θα συμπληρώσουν στην ειδική ηλεκτρονική φόρμα:
Keywords
Τυχαία Θέματα