Πληθαίνουν τα κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου Βόλου

12:07 13/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τρία νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου Βόλου. Το ένα αφορά γιατρό, που τέθηκε άμεσα σε καραντίνα, και τα άλλα δύο παραϊατρικό προσωπικό. Τα τρία κρούσματα έρχονται να προστεθούν στα τουλάχιστον 13 κρούσματα, γιατρών, νοσηλευτών και άλλων εργαζόμενων του νοσοκομείου, που ανιχνεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Μεταξύ των τριών θετικών στην Covid-19 είναι και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου, Ντίνος Μηνδρινός, με ήπια, για την ώρα,

συμπτώματα πυρετού και βήχα -και αυτός ήταν ο λόγος της μη συμμετοχής του στη χθεσινή διαμαρτυρία για τα προβλήματα των δημόσιων νοσοκομείων. Ο κ. Μηνδρινός σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφει, “το πρωί έκανα το test για  COVID, με συμπτώματα βήχα και πυρετό (την προηγούμενη μέρα) καθώς και πόνο στα κόκαλα. Για αυτό το λόγο δεν είχα συμμετοχή στην διαμαρτυρία που κάναμε έξω από το Νοσοκομείο. Πριν από λίγη ώρα μου ανακοινώθηκε ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό».

Ο κ. Μηνδρινός βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, έχοντας και σήμερα λίγο πυρετό, βήχα και κόπωση, ενώ έχει λάβει όλες τις απαραίτητες οδηγίες από τους θεράποντες γιατρούς.

Η εικόνα αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο 

Πενήντα τρία άτομα με κορονοϊό νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο του Βόλου, εκ των οποίων τέσσερα στη ΜΕΘ COVID, ηλικίας από 52 έως 76 ετών. Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται επίσης τέσσερα άτομα, ηλικίας από 47 έως 67 ετών. Στην Α΄COVID (Παθολογική) νοσηλεύονται συνολικά 25 άτομα και στη Β΄ COVID (Παθολογική) άλλα 20, ενώ οι ασθενείς με κορονοϊό στις δύο κλινικές είναι από 9 έως 91 ετών.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα