Πήγε για πεζοπορία και σκοτώθηκε

22:09 2/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Νεκρή βρέθηκε από τους διασώστες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ η 30χρονη Ηρακλειώτισσα, που είχε πέσει στο φαράγγι του Αμπά στα Αστερούσια όρη, νότια του Ηρακλείου. Η άτυχη κοπέλα είχε πάει για πεζοπορία με το σύντροφό της όταν κάποια στιγμή, στη 1.30 το μεσημέρι, παραπάτησε και έπεσε σε γκρεμό βάθους 40 μέτρων.

Ο σύντροφός της ειδοποίησε αμέσως τις αρχές και στο σημείο πήγαν αμέσως, άνδρες από το κλιμάκιο Πύργου της Πυροσβεστικής, της 3ης ΕΜΑΚ και ασθενοφόρο του

ΕΚΑΒ. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο όπου είχε πέσει η 30χρονη, αλλά ήταν πλέον αργά αφού είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.
Να σημειωθεί ότι στην περιοχή βρέθηκε και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας, δεν μπορούσε όμως να προσεγγίσει το σημείο, προκειμένου να γίνει ανάσυρση της σορού.
Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά των ανδρών της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, προκειμένου να γίνει αυτό εφικτό και η σορός της κοπέλας να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου θα γίνει η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα