Πέθανε το κορίτσι του James Bond και η βασίλισσα του Game of Thrones

15:38 12/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Πέθανε στα 82 της έτη η «Νταϊάνα Ριγκ» η «Ολένα Ταϊρέλ» του Game of Thrones. Οι συντελεστές του «Game of Thrones» απέτισαν φόρο τιμής για τη Βρετανίδα ηθοποιό, η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή το απόγευμα της Πέμπτης, με τον μάνατζέρ της να λέει: «Πέθανε ήρεμα νωρίς το πρωί. Ήταν στο σπίτι με την οικογένειά της που ζήτησε ιδιωτικότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».
Η ηθοποιός έδινε τους τελευταίους μήνες μάχη με τον καρκίνο.

Η Νταϊάνα Ριγκ έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1960, για την εμφάνισή

της στην εικονική βρετανική κατασκοπευτική σειρά «The Avengers» ως Έμα Πιλ, καθώς και ως κορίτσι του Τζέιμς Μποντ (Teresa di Vicenzo) στην ταινία «On Her Majesty’s Secret Service».

Η καριέρα της στο θέατρο ήταν εκτενής ενώ έγινε και πάλι γνωστή με τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά φαντασίας «Game of Thrones», στην οποία υποδύθηκε τον χαρακτήρα της Ολένα Τάιρελ.

Ο συμπρωταγωνιστής της στη σειρά, Νικολάι Κόστερ Βαλντάου έγραψε:
«Dame Νταϊάνα Ριγκ. Πάντα ανέβαζε τον πήχη με το απίστευτο ταλέντο, την ευφυΐα και το χιούμορ της. Απόλυτη χαρά και τιμή που συνεργάστηκα μαζί της. Είθε η ψυχή της να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Dame Diana Rigg . She always raised the bar with her incredible talent, intelligence and wit. An absolute joy and honor to work with. May her soul Rest In Peace

— Nikolaj CosterWaldau (@nikolajcw) September 10, 2020

Η Γκουέντολιν Κρίστι, η οποία υποδύθηκε τη Μπριέν του Ταρθ έγραψε στο Instagram:  «Νταϊάνα Ριγκ 20.07.38 – 10.09.20 Υπέροχη ψυχή. Λαμπρή ηθοποιός. Εντυπωσιακό μυαλό. Τι τιμή ήταν να συνεργαστώ μαζί σου. Έδειξες τόση γενναιοδωρία και απίστευτη εξυπνάδα. Ήμασταν τόσο τυχεροί που σε είχαμε! Έμπνευση για πάντα!».

Ο Όμπεριν Μάρτελ του GoT, ο ηθοποιός Πέντρο Πασκάλ δημοσίευσε μία φωτογραφία της Ριγκ στο Instagram και έγραψε: «Η αληθινή βασίλισσα του Γουέστερος».

Κατά τη διάρκεια της καριέρα της, η Νταϊάνα Ριγκ εμφανίστηκε σε μια τεράστια γκάμα έργων στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο, με πολλούς ηθοποιούς και δημιουργούς να μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις αγαπημένες τους αναμνήσεις με τη Βρετανίδα ηθοποιό.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα