Περισσότερα τμήματα στον 20ο βρεφονηπιακό σταθμό

17:06 29/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Επιπλέον χώρος παραχωρείται για την αύξηση των τμημάτων λειτουργίας του 20ου Βρεφονηπιακού Σταθμού με σκοπό την κάλυψη των αναγκών και την εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων οικογενειών, με απόφαση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λαρισαίων. Ιδιαίτερη αναφορά μάλιστα γίνεται στη συμβολή του ΓΕΑ και τη συνεργασία με τη Διοίκηση της 110 Π.Μ. για την υποβολή του σχετικού αιτήματος στο Υπουργείο.
Σύμφωνα με την απόφαση το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας εγκρίνει τις απαραίτητες εργασίες ύψους 40.000 περίπου ευρώ για τις εργασίες

ανακατασκευής σε όλες τις υποδομές του παιδικού σταθμού.
Μετά την εξέλιξη των εργασιών θα είναι δυνατή η επέκταση του 20ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, με σκοπό τη λειτουργία δύο επιπλέον τμημάτων με τη δυνατότητα φιλοξενίας 40 περίπου βρεφών και νηπίων.
Χθες ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτριος Δεληγιάννης και η Δ/ντρια Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Σταυρούλα Μπαξεβάνου συναντήθηκαν με τον διοικητή της 110 Π.Μ. Σμήναρχο Απόστολο Χόρτη και συζήτησαν τον προγραμματισμό για τη διεκπεραίωση των απαιτούμενων εργασιών και σχεδίασαν και νέες κοινές κοινωνικές δράσεις για την επόμενη χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα