Περικόπτονται άδειες και ρεπό εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ λόγω ελλείψεων προσωπικού

21:26 19/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Αναστέλλονται από την 1η Μαρτίου οι άδειες και τα ρεπό των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ έως ότου έλθει καινούργιο προσωπικό στο γραφείο εγκαταστάσεων και δικτύων ύδρευσης. Η σχετική απόφαση ελήφθη στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της επιχείρησης όπου εγκρίθηκαν και οι 19 προσλήψεις οκταμηνητών μέσω ΑΣΕΠ. Στο συγκεκριμένο τμήμα απασχολούνται

21 υπάλληλοι, εκ των οποίων 12 υδραυλικοί και εννέα εργάτες.

Σύμφωνα με την εισήγηση του διευθυντή του Τμήματος κ. Μιλτ. Φαναριώτη, μέχρις ότου οριστικοποιηθούν οι πίνακες του ΑΣΕΠ για το μόνιμο προσωπικό, «το τοπίο είναι δύσκολο», καθώς μετά τις άδειες η δύναμη του συγκεκριμένου τμήματος μειώνεται κατά 65%, ενώ για την καθημερινή πενθήμερη εργασία είναι απαραίτητοι επτά υδραυλικοί και εργάτες. Σε συνδυασμό με την αύξηση των αναγκών στον διευρυμένο δήμο Βόλου, είναι αδύνατο να ανταποκριθεί το γραφείο στις καθημερινές του υποχρεώσεις.

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου εργαζομένων κ. Ιωσ. Παλάντζας, ανέφερε πως οι εργαζόμενοι είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τις άδειες και τα ρεπό τους, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της Επιχείρησης.

Να σημειωθεί ότι εκκρεμεί εδώ και αρκετό καιρό η οριστικοποίηση των πινάκων του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 28 μόνιμων υπαλλήλων.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα