Περιφερειακή Σύνθεση: Γιατί η Περιφέρεια ΑΜΘ δεν πήρε μέρος σε διεθνή τουριστική έκθεση;

19:00 14/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

«Δυστυχώς, από τα πεπραγμένα της Διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ η απάντηση στο ερώτημα «Τι σημαίνει Τουρισμός» έρχεται αβίαστα και δεν είναι η αυτονόητη! Διαφορετικά, για ποιο λόγο η Περιφέρεια μας απουσίασε από την τουριστική έκθεση WTM (World Tourism Market) του Λονδίνου, που είναι μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις του κόσμου;» αναφέρεται σε ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση » και σημειώνει ότι: «Η φετινή WTM (9-11 Νοεμβρίου 2020) ήταν πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες που έχει

διαμορφώσει η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού, διοργανώθηκε φυσικά διαδικτυακά (σ.σ. ο φετινός τίτλος ήταν Virtual WTM), ωστόσο το περιεχόμενό της ήταν ευθέως προσανατολισμένο στην υποστήριξη και την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας σε συνάρτηση με την πανδημία.»

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Η Ελλάδα ως χώρα συμμετείχε στην Έκθεση μέσω του ΕΟΤ που είχε ως συνεκθέτες του Δήμους, Περιφέρειες και ιδιωτικούς φορείς. Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όμως, δεν πήρε μέρος.»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα