Περιφέρεια Κρήτης: Έδωσε παπούτσια στις κοινωνικές δομές

16:57 19/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Παραδόθηκαν σήμερα Πέμπτη σε μια λιτή τελετή στην Περιφέρεια Κρήτης, αθλητικά  παπούτσια σε 24 Δομές Κοινωνικής Φροντίδας και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού, για την κάλυψη των αναγκών υπόδησης των 668 ατόμων που φιλοξενούνται σε αυτές.

Η Περιφέρεια Κρήτης έχοντας ως προτεραιότητα την έμπρακτη κοινωνική και οικονομική στήριξη και προστασία των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, ανταποκρίθηκε στα αιτήματα των Δομών Κοινωνικής Φροντίδας και ενέταξε την παρούσα κοινωνική δράση

στο πλαίσιο των Υπερτοπικών Δράσεων του Κοινωνικού Προγράμματος της για το έτος 2020.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, επισήμανε σε δήλωση του, ότι «η στήριξη και η συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τις Δομές Κοινωνικής Φροντίδας, αποτελεί βασική προτεραιότητα στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής μας πολιτικής. Ιδιαίτερα, σε μια περίοδο κρίσιμη για τους ανθρώπους που φιλοξενούνται σε Κοινωνικές Δομές, με αυξημένα μέτρα προστασίας και επιτήρησης λόγω της πανδημίας, το ενδιαφέρον και η φροντίδα για αυτούς, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Σε μια συμβολική κίνηση παραδίδουμε σήμερα στους εκπροσώπους 24 δομών, είδη υπόδησης, καλύπτοντας βασικές ανάγκες εκατοντάδων συνανθρώπων μας. Θερμές ευχαριστίες σε όλους για την εποικοδομητική συνεργασία».

Ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Λάμπρος Βαμβακάς, και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, καλωσορίζοντας στην Περιφέρεια τους εκπροσώπους των Δομών Κοινωνικής Φροντίδας στο νησί τους ευχαρίστησαν δημόσια για την επιτυχημένη συνεργασία, όπως επίσης και για το πολύτιμο κοινωνικό έργο που επιτελούν.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιφέρεια Κρήτης, Έδωσε,perifereia kritis, edose