Παύλος Δημητρίου: «Τρώγοντας… έρχεται η όρεξη»

23:38 16/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για το καλό ξεκίνημα του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών ο Παύλος Δημητρίου.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του που στο παιχνίδι με την Ελπίδα Σκουτάρεως «έδειξαν χαρακτήρα», για τη διοίκηση της ομάδας του που έχει παράγοντες που «τους χρειάζεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο», για την προοπτική της ανόδου που «βρίσκεται στην άκρη του κεφαλιού μας αλλά δεν το λέμε» αλλά και για τον Ματίγια Τάντιτς που «είναι καλύτερος από τον αδελφό του».

Ο Παύλος Δημητρίου μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για:

-Για το πόσο σημαντικό είναι ότι η ομάδα του απάντησε στο 2-0 και ισοφάρισε σε 2-2 στο παιχνίδι με την Ελπίδα Σκουτάρεως:

«Mετά από κάτι άσχημο, από κάτι που χάνεις, κερδίζεις κάτι άλλο. Κι εμείς, σε αυτήν την περίπτωση, αναρωτιόμουν αν έχουμε αυτή τη δυναμική. Κερδίσαμε όμως αυτό. Το ότι αντιδράσαμε, το ότι μετά το δεύτερο γκολ παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε καταστάσεις, προσπαθήσαμε να μειώσουμε το σκορ και αυτό με ικανοποιεί πάρα πολύ. Δεν είχα δει την ομάδα μου κάτω από τέτοιες συνθήκες. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, αντιδράσανε γιατί ένα σκορ 2-0 είναι λίγο απογοητευτικό, όμως δεν το βάλαμε κάτω και στο ημίχρονο μέσα το γυρίσαμε»

-Για το τι τους είπε μέσα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο:

«Έβλεπα έναν αποσυντονισμό στην ομάδα του Σκουτάρεως και είπα στους παίκτες μου ότι τώρα είναι η κατάσταση στα χέρια μας. Το ότι τα πράγματα αλλάξανε. Όταν το 2-0 γίνεται 2-2 είναι φυσιολογικό η ομάδα που ισοφαρίζεται να έχει έναν αποσυντονισμό. Εγώ είπα στα παιδιά ότι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 65ο είχαμε μια κυριαρχία, πήραμε πρωτοβουλίες, δημιουργήσαμε κάποιες καταστάσεις αλλά τα πράγματα άρχισαν να χαλάνε όταν ξεκίνησαν οι αλλαγές»

-Για το αν είναι δίκαιο ή άδικο το 2-2 για την ομάδα του:

«Στατιστικά αν το δούμε, εμείς θα έπρεπε να ήμασταν νικητές, στατιστικά όμως. Το Σκούταρι είχε εκείνο το δεκάλεπτο με τα γκολ, είχε ακόμα μια ευκαιρία εκεί που απέκρουσε ο Γουναρίδης, από εκεί και πέρα εμείς ήμασταν καλύτεροι και είχαμε κι άλλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο».

-Για το ότι ο Πανσερραϊκός δεν κράτησε τον Τάντιτς:

«Ο Τάντιτς έφυγε το καλοκαίρι από τον Πανσερραϊκό εκείνη την περίοδο που ουσιαστικά δεν υπήρχε Πανσερραϊκός και δεν τον ήθελαν. Στον Πανσερραϊκό δεν ήξεραν τι θα γίνει αλλά κι όταν τον είχαν στην ομάδα από ότι ξέρω δεν τον χρησιμοποιούσαν. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να πω αν ήταν λάθος αυτό»

-Για το ποιος αδελφός Τάντιτς είναι καλύτερος:

«Ο Ματίγια είναι καλύτερος από τον Μπόζινταρ. Ο Ματίγια είναι πιο αποτελεσματικός από τον αδελφό του αλλά ο Μπόζινταρ ήταν πιο ορμητικός, πιο νευρικός. Ο Ματίγια είναι πιο ήρεμος, ψύχραιμος με την μπάλα, δεν φοβάται να κάνει προσποίηση, δεν φοβάται να μπει στην περιοχή, έχει καλά στοιχεία κι αν εκμεταλλευτεί αυτά τα στοιχεία μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά».

-Για τον χρηματοδότη της ομάδας Γιάννη Τυχάλα και τους χαμηλούς τόνους που κρατά στην ομάδα:

«Γενικά το ποδόσφαιρο χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Γιάννη Τυχάλα. Η ομάδα αυτή έχει μια φιλοσοφία που είναι χαραγμένη από αυτούς τους ανθρώπους, από τον Γιάννη Τυχάλα, από τον Δημήτρη Κεραμάρη, από τον Οδυσσέα Γαβρανίδη. Αυτή είναι η φιλοσοφία τους, η λειτουργία τους και αυτή τη λειτουργία έχει η ομάδα. Όπως είδες το Γιάννη μετά το τέλος του αγώνα, έτσι λειτουργούμε και στην ομάδα, ο μόνος που… πιέζει σε αυτήν την ομάδα είμαι εγώ»

-Για το αν πάει για άνοδο ο Απόλλων Παραλιμνίου:

«Κάναμε μόνο τρία παιχνίδια. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Να δούμε λίγο και τις υπόλοιπες ομάδες. Πιστεύω ότι θα είμαστε από τις καλές ομάδες του ομίλου. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να είμαστε οργανωμένοι, να διεκδικούμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη κι έτσι το βλέπουμε. Πάμε ένα με ένα παιχνίδι. Δεν θέλουμε να βάλουμε τώρα στόχο ότι πάμε εκεί. Τώρα αν από μέσα μας έχουμε κάτι άλλο στην άκρη το κεφαλιού μας είναι άλλο θέμα. Δεν ανακοινώνουμε κάτι τέτοιο σε κανέναν. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία, να είμαστε μπροστά, να διεκδικούμε και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα