Παύλος Δημητρίου: «Να γράψουμε ιστορία στο κύπελλο»

20:58 11/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ραντεβού με την ιστορία δίνει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ο Απόλλων Παραλιμνίου που θα υποδεχθεί εκείνη την ημέρα στις 16:30 στο γήπεδο του τον Αιγινιακό για το κύπελλο Ελλάδος.

Ο Απόλλων με νίκη θα προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει σε όμιλο δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Αυτό και μόνο το γεγονός έχει κινητοποιήσει διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φιλάθλους που περιμένουν με αγωνία και με συγκρατημένη αισιοδοξία το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου Παύλος Δημητρίου μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για τον πολύ σημαντικό αγώνα για την ομάδα του κόντρα στον Αιγινιακό. Ο έμπειρος τεχνικός είπε: «Ο Απόλλων Παραλιμνίου έχει μια ψύχωση με το κύπελλο. Είναι ομάδα του κυπέλλου. Εδώ και χρόνια ο Απόλλων έχει επιτυχίες στο κύπελλο και είναι μαγνήτης για την ομάδα αυτός ο θεσμός. Για αυτό δεν βάλαμε ποτέ τα παιχνίδια κυπέλλου σε δεύτερη μοίρα από το πρωτάθλημα. Όταν έχουμε κύπελλο παίζουμε κανονικά. Έτσι και τώρα θέλουμε πολύ να προκριθούμε. Δεν το συζητάμε βέβαια, τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο Αιγινιακός είναι μια ομάδα Β εθνικής, δεν μπορώ να πω ότι είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Β και για αυτό είπαμε ότι η κλήρωση είναι καλή. Θα μπορούσαμε να κληρωθούμε με μια από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Αν είμαστε καλοί πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θα πρέπει όμως να είμαστε καλοί. Η πρόκριση θα κριθεί από τη δική μας απόδοση κι αν κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, κάνουμε τα όνειρα μας και ξέρουμε ότι αν προκριθούμε θα μπούμε σε όμιλο και θα αντιμετωπίσουμε δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Θα γραφτεί ιστορία για το Παραλίμνιο».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα