Πάρτι στο Έτιχαντ η Μάντσεστερ Σίτι, 5-0 τη θλιβερή Άρσεναλ (highlights)

18:36 28/8/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε την κάκιστη Άρσεναλ με 5-0 και σκαρφάλωσε -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «πολίτες» κατάφεραν να επιβάλλουν ως συνήθως τον ρυθμό τους απ’ τα πρώτα κι όλας λεπτά στο Έτιχαντ. Στο 7ο λεπτό, ο Γκάμπριελ Ζεσούς σέντραρε μες την μικρή περιοχή του Λένο και ο Γκουντογκάν άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Φεράν Τόρες διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μετά από σέντρα του Μπερνάρντο Σίλβα, που δεν υπολόγισε σωστά η άμυνα των «κανονιέρηδων».

Έχοντας πλήρως παθητικό ρόλο, η Άρσεναλ

έμεινε και με δέκα παίκτες στο 35ο λεπτό, μετά από επικίνδυνο μαρκάρισμα του Τσάκα στον Κανσέλο. Τότε, άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο οι οπαδοί των «κανονιέρηδων», όντας εμφανώς απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι από την εικόνα της ομάδας τους. Μερικά λεπτά αργότερα, ο Γκάμπριελ Ζεσούς έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, κατόπιν ασίστ του Γκρίλις.

Το «πάρτι» των «πολιτών» στον αγωνιστικό χώρο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Έχοντας το συντριπτικό ποσοστό κατοχής (90%) υπέρ της, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο και στο 53ο λεπτό σημείωσε και τέταρτο γκολ με πανέμορφο πλασέ του Ρόντρι. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φεράν Τόρες με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα, μετά από ασίστ του Μάχρεζ και η Μάντσεστερ Σίτι υπέταξε την Άρσεναλ που είναι η ουραγός του πρωταθλήματος μετά από τρεις αγωνιστικές.

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

sports.ert.gr.



Το άρθρο Πάρτι στο Έτιχαντ η Μάντσεστερ Σίτι, 5-0 τη θλιβερή Άρσεναλ (highlights) εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα