Παρουσίαση του βιβλίου του Ι. Μαρτίδη «Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά» στο θέατρο ΟΥΗΛ

17:36 3/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Κέντρο Στήριξης για το Παιδί και την Οικογένεια ΝΗΜΑ, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση ενός πολύ ενδιαφέροντος βιβλίου, του ψυχίατρου Ιάκωβου Μαρτίδη με τίτλο «Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά», την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 20:00, στο Θέατρο

ΟΥΗΛ.

Θα μιλήσουν ο ψυχίατρος Παναγιώτης Βράνας, η Σχολική Σύμβουλος Φυσικών Ν. Λάρισας Ασημίνα Κοντογεωργίου, ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης π. Αχίλλιος Τσούτσουρας και ο συγγραφέας. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιώργος Γιαννούσης ψυχοθεραπευτής – οικογενειακός θεραπευτής.
H είσοδος είναι ελεύθερη.
Το βιβλίο πραγματεύεται και αναλύει με έναν απλό και κατανοητό τρόπο, εικοσιτέσσερα σημαντικά θέματα που αφορούν τις σχέσεις γονιών-παιδιών, βασιζόμενο στην ελληνική πραγματικότητα. Ενθαρρύνει τους γονείς να δουλέψουν για τη δημιουργία σχέσεων που θα βασίζονται στην αγάπη, την αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό. Συμβάλλει να διαχειρίζονται ποιοτικότερα και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικότερα τα προβλήματα που προκύπτουν. Είναι μοναδικό και πρωτότυπο στο είδος του. Βοηθάει γονείς, παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς να δώσουν απαντήσεις ζωής σε πράγματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν. Συνδυάζει την τεκμηριωμένη παιδαγωγική άποψη, την επιστημονική γνώση με την πρακτική της εφαρμογής με παραδείγματα, χωρίς θεωρητική ορολογία. Ένας πρακτικός «οδηγός» για το πώς χτίζεις μια υγιή σχέση με τα παιδιά σου και -γιατί όχι;- πώς μπορείς να πλάσεις ευτυχισμένα παιδιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα