Παρουσίαση του βιβλίου «Kράτα το Σόου» του Θεοδόση Μίχου στη Θεσσαλονίκη

13:11 4/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«… το ταξίδι είναι πιο ωραίο όταν η μουσική παίζει δυνατά». Το βιβλίο του Θεόδοση Μίχου «Κράτα το Σόου» ταξιδεύει από το Βόλο μέχρι τη Βαρκελώνη και από τις Τρύπες μέχρι τον Morrissey, σε ένα παιχνίδι ενηλικίωσης και ολοκληρώνεται σε 18+1 συναυλίες.

Τόσο αυτή όσο και οι …υπόλοιπες φήμες που κυκλοφορούν για το «Κράτα το Σόου» (κυκλοφορεί από την KEY BOOKS) θα συζητηθούν στην παρουσίαση του βιβλίου το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου στις 14:00 στο Residents (Στρ. Κάλλαρη 4).


Ο Γιώργος Χριστιανάκης θα μας υποδεχτεί

και θα δώσει το λόγο στον Στέφανο Τσιτσόπουλο (Athens Voice, Soul Magazine), τον Άρη Καραμπεάζη (Mic.gr, Popaganda) και την Τίνα Μανδηλαρά (Lifo, Πρώτο Θέμα) που θα μιλήσουν με τον Θεοδόση Μίχο για τις 18+1 Σχεδόν Αληθινές Ιστορίες του «Κράτα το Σόου».

Και μιας και η πόλη θα κινείται σε φεστιβαλικούς ρυθμούς, το βράδυ θα επιστρέψουν όλοι στο Residents για -τι άλλο;- party (με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου) με τους Απόστολο «Πατριάρχη» Βαρνά, Άρη Καραμπεάζη, Θεοδόση Μίχο & Γιώργο Μπέγκα (Liebe, Five Star Hotel) να λένε όχι στο streaming, ναι στα δωδεκάιντσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα