Παρουσίασαν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ τα μέλη της ΚΝΕ στα Τρίκαλα

20:07 6/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρόγραμμα του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, που θα γίνει στα Τρίκαλα το προσεχές Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου παρουσίασαν σήμερα, μέσω συνέντευξης τύπου τα μέλη της ΚΝΕ. Οι κ.κ. Κωνσταντίνα Παππή, Στέλλα Κριμνιώτη, Δημήτρης Μπίλιος και Λευτέρης Μπράτης ανακοίνωσαν το πρόγραμμα και τη φιλοσοφία του Φεστιβάλ, που

θα γίνει και φέτος στον χώρο του Μύλου Ματσόπουλου.

Ο χώρος θα είναι ανοιχτός για το κοινό στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, με δραστηριότητες για παιδιά, όπως παράσταση Καραγκιόζη και εργαστήρια πειραμάτων φυσικής και χημείας.

Στις 8:15 θα πραγματοποιηθεί μουσικό – αφηγηματικό αφιέρωμα από μαθητικό σχήμα ενάντια στον πόλεμο. Διαχρονικά ροκ και έντεχνα κομμάτια που έχουν γραφεί ενάντια στον πόλεμο, δεμένα από απόσπασμα του ποιήματος του Τ. Λειβαδίτη «Ο άνθρωπος με το ταμπούρλο».

Στις 9 το μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας και βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ κ. Γ. Λαμπρούλης θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία και η βραδιά θα κλείσει μουσικά με συναυλία από τον Στέλιο Μαγαλιό και τους sober on Tuxedos και με λαϊκό γλέντι.

Τα μέλη της ΚΝΕ Τρικάλων επεσήμαναν ότι το Φεστιβάλ αποτελεί μεγάλη γιορτή για τη νεολαία, έναν θεσμό, που αντέχει στον χρόνο και αναβαθμίζεται, γιατί στόχος για τον οποίο παλεύουν η ΚΝΕ και το ΚΚΕ είναι η νέα σοσιαλιστική κοινωνία. «Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ – Οδηγητής – σημείωσαν – αποτελεί εικόνα από το όμορφο μέλλον για το οποίο παλεύουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα