Παράσταση διαμαρτυρίας της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά

15:58 2/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με κινητοποίηση την Τρίτη 3 Απριλίου στις 11:00 το πρωί, έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Πανεπιστημίου 37), η ΠΟΕ-ΟΤΑ διεκδικεί να μην υπάρξουν αλλαγές στο καθεστώς των ΒΑΕ.

Yπενθυμίζεται ότι ο κλάδος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την τελευταία περίοδο, είχε μεγάλο αριθμό εργατικών ατυχημάτων και δυστυχημάτων.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της: «Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού της Αττικής

να συμμετάσχουν μαζικά στην Παράσταση Διαμαρτυρίας που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Απριλίου 2018, στις 11:00 το πρωί, έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Πανεπιστημίου 37).

Σκοπός της κινητοποίησης είναι να σταλεί ένα πρώτο μήνυμα στην συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. πώς οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρόκειται να δεχθούν καμία δυσμενής αλλαγή στο καθεστώς των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων(Β.Α.Ε.).

Σύνθημα της Παράστασης Διαμαρτυρίας είναι «κάτω τα χέρια σας από τα Β.Α.Ε.» που δεν χαρίστηκαν από κανέναν, αλλά αποκτήθηκαν με «αίμα», κόπους και αγώνες των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα