Παράσταση διαμαρτυρίας στον Σταθμό Ευαγγελισμού

14:14 23/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ευαγγελισμού θα προχωρήσει αύριο η δημοτική παράταξη στον Δήμο Τεμπών «Νέα Δύναμη» σχετικά με την επαναλειτουργία του σταθμού που έχει πάψει να λειτουργεί από το 2008.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» κ. Γιώργος Μανώλης μίλησε στην ΕΡΤ Λάρισας σχετικά με την αυριανή παράσταση διαμαρτυρίας και είπε τα εξής: Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της περιοχής από τότε που σταμάτησε

να λειτουργεί ο σταθμός του Ευαγγελισμού. Με την αυριανή μας διαμαρτυρία θέλουμε να αναδείξουμε την αναγκαιότητα της επαναλειτουργίας του. Σήμερα οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να πάνε στην Ραψάνη η στη Λάρισα για να εξυπηρετηθούν.

Ζητήσαμε από τη δημοτική αρχή να φωνάξουμε όλοι μαζί αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τεμπών που προωθεί την επαναλειτουργία του σταθμού της Ιτέας. Δεν είμαστε αντίθετοι. Ίσα – ίσα στηρίζουμε την προσπάθεια του δήμου για τον σταθμό της Ιτέας αλλά θεωρούμε εξίσου σημαντική και την επαναλειτουργία του σταθμού του Ευαγγελισμού που εξυπηρετεί πολλά χωριά. Επισκεφθήκαμε τον διευθυντή του ΟΣΕ στη Λάρισα αλλά όπως γνωρίζεται τα δρομολόγια ανήκουν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Μαζεύουμε υπογραφές και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε να ανοίξουμε το σταθμό που έχει τη δυνατότητα πρόσβασης και από τις δυο πλευρές. Αυτό που χρειάζεται ο συγκεκριμένος σταθμός είναι μόνο μια απόφαση».

Η παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 24 Ιουνίου στις 10.30 το πρωί μπροστά από τον εγκαταλελειμμένο σταθμό Ευαγγελισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα