Παρασκευή 31 Μαΐου

08:50 31/5/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Ακολουθεί το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου, ομιλιών και συναντήσεων της ημέρας.08:30 Τελευταία ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους περισσότερους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων, οι οποίοι διαγωνίζονται στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο για τον Μάρτιο από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).11:30 Δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη
για τις ρυθμίσεις που αφορούν τη λειτουργία των ΤΑΞΙ.12:00 Για το ταξίδι του σε Ισραήλ και Παλαιστινιακά εδάφη θα ενημερώσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο ΥΠΕΞ Δημήτρης Αβραμόπουλος.12:30 Συνέντευξη τύπου στο υπουργείο Υγείας της ηγεσίας του υπουργείου και της Εθνικής Επιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος.13:00 Συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του Eurogroup και υπουργό Οικονομικών της Ολλανδίας Jeroen Dijsselbloem, στο Μέγαρο Μαξίμου.15:00 Συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τον πρόεδρο του Eurogroup και υπουργό Οικονομικών της Ολλανδίας Jeroen Dijsselbloem στο υπουργείο. Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη τύπου.
Με τη γ.γ της νεολαίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Μπεατρίς Ταλεγόν θα συναντηθεί στη Μαδρίτη ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στην Ισπανία.17:00 Τελετή εκκίνησης του Ράλι Ακρόπολις 2013, στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη
17:45 Συνάντηση του Α΄ Αντιπρόεδρου της Βουλής Ιωάννη Τραγάκη με τον Πρόεδρο του Eurogroup κ. Jeroen Dijsselbloem, στη Βουλή19:00 Συλλαλητήριο των εργαζομένων στο μετρό, των ναυτεργατών και των καθηγητών κατά της επιστράτευσης, στο Σύνταγμα. Συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ.
20:30 Ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Λαμία, σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Φθιώτιδας του ΚΚΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα