Παραολυμπιακοί αγώνες: Παπαγγελής και Ελ Λατίφ ζωντανά στο ΕΡΤ SPORTS2

17:18 1/9/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται το αγώνισμα της ποδηλασίας δρόμου των Παραολυμπιακών Αγώνων Tokyo2020. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το αγώνισμα της αντοχής και θα έχουμε δύο Ελληνικές συμμετοχές, του Νίκου Παπαγγελή στην ενοποιημένη κατηγορία C1-C2-C3 και της Κατερίνας Ελ Λατίφ στην ενοποιημένη κατηγορία T1-T2.

Ο Νίκος Παπαγγελής θα πάρει εκκίνηση στις 03:48 ώρα Ελλάδας και ο αγώνας θα έχει απόσταση 79,2 χιλιόμετρα. Πρόκειται για αγώνα σιρκουί στον οποίον οι αθλητές

θα συμπληρώσουν 6 γύρους σε μία διαδρομή 13,2 χιλιομέτρων που θα έχει ως βάση την πίστα Fuji International Speedway, όπως συνέβη και στο αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης.

Η Κατερίνα Ελ Λατίφ θα πάρει εκκίνηση στις 07:05 ώρα Ελλάδας. Θα αγωνιστεί στην ίδια διαδρομή και η κατηγορία της θα συμπληρώσει 2 γύρους των 13,2 χιλιομέτρων, άρα συνολικά 26,4 χιλιόμετρα.

Όπως και στις προηγούμενες εμφανίσεις τους, η προσπάθεια τους θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ και το κανάλι ΕΡΤ SPORTS 2 το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX.

Δείτε εδώ αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορείτε να συνδεθείτε με το ERTFLIX

sports.ert.gr.



Το άρθρο Παραολυμπιακοί αγώνες: Παπαγγελής και Ελ Λατίφ ζωντανά στο ΕΡΤ SPORTS2 εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα