«ΠΑΟ – Μακάμπι» στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD

08:05 10/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι συναρπαστικές βραδιές της Euroleague συνεχίζονται στην ΕΡΤ1.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στις 21:15, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας στην ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά στο www.ert.gr το παραδοσιακό, ευρωπαϊκό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού

και Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για τη σύγκρουση δύο ευρωπαϊκών κολοσσών, οι οποίοι έχουν πανηγυρίσει συνολικά δώδεκα ευρωπαϊκούς τίτλους, αν συνυπολογίσουμε και τη Σουπρολίγκα για την «ομάδα του λαού» το 2001.

Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, στο σχολιασμό ο Μέμος Ιωάννου και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Νάτου και η Κατερίνα Αναστασοπούλου, οι οποίοι θα μας μεταφέρουν όλο τον παλμό από το ΟΑΚΑ.

Αμέσως μετά το τέλος αυτής της σπουδαίας αναμέτρησης, η ευρωπαϊκή βραδιά θα συνεχιστεί στο στούντιο της ΕΡΤ1 με το «Euroleague Show», που θα έχει καλεσμένο μία από τις μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ, τον Βασίλη Γκούμα και οικοδεσπότες τον Βαγγέλη Ιωάννου και τον Κώστα Σωτηρίου.

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 22:10 στην ΕΡΤ1, το «Euroleague Show» θα φιλοξενήσει τον Γιάννη Ιωαννίδη για να σχολιάσει την αναμέτρηση «Γαλατάσαραϊ – Ολυμπιακός» και να θυμηθεί τις θρυλικές βραδιές του απέναντι σε τουρκικές ομάδες.

Φυσικά, και τις δύο μέρες δεν θα λείψουν οι συνδέσεις με τους πρωταγωνιστές-έκπληξη σε Ευρώπη και ΗΠΑ, καθώς και οι διαγωνισμοί με πλούσια δώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα