Πανσερραϊκός: Πρόκριση στους «4» με το μυαλό αλλού

23:19 22/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών προκρίθηκε ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας σήμερα με σκορ 1-0 στα Άνω Πορόϊα τον τοπικό Διγενή.

Οι «κόκκινοι», που συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο συγκεκριμένο θεσμό, πήραν την πρόκριση για τους «4» με ένα γκολ του 18χρονου αμυντικού Κώστα Ιβαντζίκη στο 37ο λεπτό και είναι το μόνο που κρατάνε από αυτό το παιχνίδι αφού οι παίκτες του Ηλία

Εγγονίδη έκαναν περισσότερο αγγαρεία έχοντας το μυαλό τους στις διακοπές των Χριστουγέννων.

«Δημιουργήσαμε φάσεις αλλά δεν ήμασταν καλοί. Τα παιδιά είχαν το μυαλό τους στις διακοπές» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Ηλίας Εγγονίδης που έπλεξε το εγκώμιο του Διγενή αφού όπως υπογράμμισε οι παίκτες του έπαιξαν πολύ καλά με πάθος και δύναμη. Ο Σερραίος προπονητής που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν είχε στη διάθεση του τον Νίκο Αναστασόπουλο που όπως τονίζουν από τη διοίκηση είναι αδειούχος αλλά και τον Άγγελο Κούτλα που λόγω στομαχικών διαταραχών διεκομίσθει στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε με την παρακάτω ενδεκάδα:
Στεφανίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Ιβαντζίκης, Ζιώγας, Παπαδόπουλος, Πούφλης(65ο Πέτρου), Μπομπότας(55ο Κονταξής), Παπαβασιλείου (85ο Βουδουρίδης), Ομπόσου.

Στους «4» έχουν προκριθεί οι: Πανσερραϊκός, Απόλλων Παραλιμνίου, Άρης Σκοτούσσας και Ολυμπιακός Λευκώνα

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανσερραϊκός, Πρόκριση,panserraikos, prokrisi