Πανσερραϊκός: Νίκη με ανατροπή στην Τρίγλια

19:59 4/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Φιλική νίκη με σκορ 2-1 στην Τρίγλια κόντρα στην τοπική ομάδα πέτυχε ο Πανσερραϊκός. Οι «κόκκινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με αντίπαλο μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Football league, με ανατροπή στα τελευταία λεπτά πήραν τη φιλική νίκη με γκολ του Γάλλου υπό δοκιμή επιθετικού Αμαντού και του Τρύφωνα Κασμερίδη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το

σκορ στο 50ο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του 38χρονου Βραζιλιάνου Εντουάρντο Μπρίτο (σε μαρκάρισμα του Σμυρλή από τον Πίντο), Στο 78ο ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε όταν μετά από σέντρα του Γερόλυμου ο υπό δοκιμή Γάλλος επιθετικός Αμαντού με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 80ο ο Τρύφωνας Κασμερίδης με αριστερό ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την περιοχή από πλάγια δεξιά έκανε το 1-2.

Τι εντυπώσεις κέρδισε για ακόμη μια φορά ο 20χρονος Ιβοριανός πλάγιος επιθετικός Νταβιλά Κεσιέ «Μέσσι»  ενώ και ο Γάλλος επιθετικός Αμαντού έδειξε καλά στοιχεία.

Βασικός στην ενδεκάδα των «Λιονταριών» ο 15χρονος κεντρικός αμυντικός Ισίδωρος Κουτσίδης (γεννήθηκε στις 23.12.2004) που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και σήμερα έδειξε εξαιρετικά στοιχεία δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για την άμυνα του Πανσερραϊκού.

Οι «κόκκινοι» αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Ολαϊτάν, Γκούρτσα, Γιανναράκη και Ψάλτη.

Τρίγλια (Γεωργιάδης): Παλαβράκης (63ο Πολίτης) , Πανάγου, Γαλούπης (75ο Χιντζίδης), Παπαστεργιανός Άγγ., Καλαϊτζίδης (75ο Δόρης), Σαρβανίδης, Σμυρλής (75ο Γκέρι), Παπαστεργιανός Μαν., Ζγκούρη, Μπρίτο (63ο Οσμάναγκιτς), Ποζατζίδης.

Πανσερραϊκός (Στοϊλας): Καβουσάκης (65ο Γουναρίδης), Ζέρης (85ο Τσόπελας), Πίντο (59ο Γερόλυμος), Κουτσίδης (85ο Όμο), Καλί (46ο Κασμερίδης), Κρητικός, Τσιμίκας, Στεργίδης (59ο Κόντσι), Γεωργιάδης (89ο Γράβας), Μέσσι (79ο Μασκανάκης), Πέτρου (70ο Αμαντού).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα