Πανσερραϊκός: Νέες μειωμένες τιμές στα διαρκείας

17:35 2/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά και αυτό του κυπέλλου με ένα μικρό συμβολικό ποσό δίνει η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού που ανακοίνωσε νέες μειωμένες, πλέον του 50% τιμές στις κάρτες διαρκείας.

Η διάθεση τους θα γίνει αποκλειστικά και μόνο την ημέρα του αγώνα με την Καβάλα (Κυριακή 3 Φεβρουαρίου), στην είσοδο της κεντρικής θύρας του Δημοτικού γηπέδου Σερρών. Οι τιμές των νέων μειωμένων εισιτήριων διάρκειας διαμορφώνονται

στα 20€ σε όλες τις θύρες, πλην της θύρας 3 των επισήμων (30€). Τα εναπομείναντα παιχνίδια του Πανσερραϊκού είναι με την Καβάλα, με τον Άρη Αβάτου, με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, με τον Ορφέα Ξάνθης και με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Το παιχνίδι κυπέλλου είναι με τον Ολυμπιακό Λευκώνα. Άρα αν κάποιος προμηθευτεί την κάρτα διαρκείας των 20 ευρώ, ουσιαστικά θα δίνει κάτι περισσότερο από 3 ευρώ σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:

«Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την τελική διάθεση εισιτήριων διαρκείας Β΄ γύρου, με μειωμένες τιμές, πλέον του 50%. Οι κάρτες διαρκείας θα έχουν ισχύ για τους εναπομείναντες τέσσερις εντός έδρας αγώνες του 1ου ομίλου, της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς και του ημιτελικού του κυπέλλου της ΕΠΣΣ, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι τιμές των νέων μειωμένων εισιτήριων διάρκειας διαμορφώνονται στα 20€ σε όλες τις θύρες, πλην της θύρας 3 των επισήμων (30€). Η διάθεσή τους θα γίνει αποκλειστικά και μόνο την ημέρα του αγώνα με την Καβάλα (Κυριακή 3 Φεβρουαρίου), στην είσοδο της κεντρικής θύρας του Δημοτικού γηπέδου».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα