Πανσερραϊκός: Με Ολυμπιακό Λευκώνα για το κύπελλο

09:07 13/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρώτο παιχνίδι του για τα ημιτελικά του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών θα δώσει την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 15:30 στο Λευκώνα ο Πανσερραϊκός όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό.

Οι «κόκκινοι» προέρχονται από την ήττα στο… βούρκο του γηπέδου της Χρυσούπολης από τον Κεραυνό Πέρνης με 1-0 και είναι «λαβωμένοι» ενόψει του αυριανού αγώνα αλλά και του Κυριακάτικου που θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου. Ο Άγγελος Κούτλας θα απουσιάσει από το παιχνίδι κυπέλλου

(αποβλήθηκε στη Χρυσούπολη αλλά θα αγωνιστεί την Κυριακή) ενώ αρκετοί είναι οι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είναι αμφίβολοι (Καστριτσέας, Πολύζος, Κονταξής).

Στη διάθεση του Ηλία Εγγονίδη και για τα δύο παιχνίδια είναι οι Δημήτρης Γκούρτσας και Κώστας Μπάρδας που εξέτισαν την ποινές τους. Ο Ολυμπιακός Λευκώνα που εχει στη σύνθεση του έναν από τους καλύτερους σκόρερ στην ιστορία του Πανσερραϊκού, το Νίκο Γανίκα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας επί της Ελπίδας Προβατά και της Α.Ε. Χρυσού.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα