Πανσερραϊκός: Με απουσίες στην άμυνα κόντρα στο Νέστο

19:24 2/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ εθνικής, Νέστο Χρυσούπολης αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή 3 Μαρτίου στις 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο Χρυσούπολης (ενημέρωση ΕΡΑ Σπορ) ο Πανσερραϊκός για την 21η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Οι «κόκκινοι» στα τελευταία επτά παιχνίδια τους έχουν τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα (στο ίδιο γήπεδο που θα αγωνιστούν κι αύριο κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης) και θέλουν τη νίκη για να τερματίσουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με το τέλος του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το γήπεδο είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που ήταν πριν ένα μήνα στο παιχνίδι με την Πέρνη.

Ο Άγγελος Κούτλας θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι

Με έναν κεντρικό αμυντικό

Με σημαντικά προβλήματα θα ταξιδέψει αύριο το πρωί ο Πανσερραϊκός για τη Χρυσούπολη για το παιχνίδι του με το Νέστο Χρυσούπολης. Οι «κόκκινοι» έμειναν μόνο με έναν κεντρικό αμυντικό αφού οι Άγγελος Κούτλας (θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του), Άγης Πολύζος (αποβλήθηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Λευκώνα) και Κώστας Ιβαντζίκης είναι τιμωρημένοι και μένουν εκτός αποστολής. Έτσι ο Ηλίας Εγγονίδης αναζητά τον παρτενέρ του Λεωνίδα Καστριτσέα στο κέντρο της άμυνας κάνοντας αρκετές δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα