Πανσερραϊκός: «Κόλλησε» στο… βούρκο

23:25 9/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανώμαλη προσγείωση για τον Πανσερραϊκό που μετά τη μεγάλη νίκη επί του Α.Ο.Καβάλας την προηγούμενη αγωνιστική σήμερα γνώρισε την ήττα με 1-0 στη Χρυσούπολη από το Κεραυνό Πέρνης για την 18η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των περσινών πρωταθλητών της Ε.Π.Σ. Καβάλας επί του Πανσερραϊκού τη φετινή περίοδο. Το παιχνίδι έγινε σε ένα γήπεδο βούρκο που ήταν ακατάλληλο για διεξαγωγή αγώνα ενώ οι «κόκκινοι» έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ξανθιώτη Θόδωρου Γιαπουτζή.

Με πρόβλημα τραυματισμού αγωνίστηκε ο Λεωνίδας Καστριτσέας

Ο Πανσερραϊκός

που πήγε στη Χρυσούπολη χωρίς τους τιμωρημένους Δημήτρη Γκούρτσα και Κώστα Μπάρδα, έχασε λίγο πριν τη σέντρα τον Δημήτρη Κονταξή (που τραυματίστηκε στην προθέρμανση), πολύ νωρίς και τον Άγη Πολύζο που στο 35ο αποχώρησε λόγω τραυματισμού, ο Λεωνίδας Καστριτσέας αγωνίστηκε με διάστρεμμα ενώ στο 85ο αποβλήθηκε ο Άγγελος Κούτλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κι όμως αυτό που βλέπεται κάτω από τα πόδια των παικτών είναι… «γήπεδο»

Το τελειωτικό χτύπημα στους Σερραίους, που στο πρώτο ημίχρονο είχαν καλές ευκαιρίες με τους Ομπόσου, Ζώβληκα, Παπαβασιλείου και Κεχαγιά και στο δεύτερο τον έλεγχο του αγώνα, έδωσε ο διαιτητής από τη Ξάνθη που στο 79ο έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους (αμφισβητήθηκε από τους κόκκινους) σε μαρκάρισα του Άγγελου Κούτλα στο Χαλπέτη (ο Σερραίος αμυντικός έλεγε στους συμπαίκτες του ότι δεν έκανε πέναλτι) με το οποίο ο Χαλπέτης πέτυχε το νικητήριο γκολ του Κεραυνού Πέρνης.

Έχοντας αγωνιστεί στα καλύτερα γήπεδα της Ευρώπης για δέκα χρόνια στο Τσάμπιονς λιγκ δεν το πίστευε ο Νίκος Κατσαβάκης ότι υπάρχουν τέτοια γήπεδα στην Ελλάδα

Κεραυνός Πέρνης (Μαλαματάς): Δεληγιώρογλου, Μπαντάνης (20` λ.τ Κωνσταντάρας), Μαρκάκης, Καλτσάς, Παυλίδης, Λεγάτος, Χατζηκυριάκου (85ο Τσάκωνας) , Λάσπατζης, Γεωργιάδης, Χαριτίδης (65` Τζιβανόπουλος) , Χαλπέτης (81` Παναγιώτου) .

Επικίνδυνο για τραυματισμούς το γήπεδο της Χρυσούπολης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Η. Εγγονίδης): Στεφανίδης, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κούτλας, Μακούσης, Πολύζος (35’ λ.τ. Παπαδόπουλος) (90’ Ιβαντζίκης), Κεχαγιάς, Ζιώγας, Ζώβληκας (68’ Σαρέγκος), Παπαβασιλείου (75’ Πέτρου), Ομπόσου

Ο Πανσερραϊκός τους… ένωσε. Μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα οι δύο προπονητές αντίπαλοι στο αυριανό ντέρμπι Παύλος Δερμιτζάκης (ΑΟΚ) και Κυριάκος Κετσιεμενίδης (Νέστος)Οι φίλαθλοι του ΠανσερραϊκούΣυνεχόμενα τα παράπονα των παικτών του Πανσερραϊκού προς το διαιτητήΣε τέτοιο αγωνιστικό χώρο το… κινητό έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρονΘα μπορούσε να λέει «Τι είναι αυτά που σφυρίζεις» απευθυνόμενος στο διαιτητή ο Γρηγόρης ΣτεφανίδηςΕνοχλήσεις ένιωσε (και πώς να μην γίνει αυτό σε τέτοιο γήπεδο) ο Τζόρτζ Ομπόσου

Φώτο: proininews.gr

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα