Πανσερραϊκός: Γκολ… χαράς από τα «λιοντάρια»

14:53 20/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το ανθρώπινο πρόσωπο του ποδοσφαίρου και μάλιστα σε μια περίοδο που το άθλημα έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα μετά την επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Αθανάσιος Τζήλος, έδειξε ο Πανσερραϊκός που μοίρασε… χαρά και δώρα στα παιδιά του ειδικού σχολείου.

Αντιπροσωπεία παικτών του Πανσερραϊκού, το τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης των «λιονταριών», επισκέφθηκαν το ειδικό νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο Σερρών, με αφορμή τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες αγάπης που έρχονται, μοιράζοντας δώρα στα μικρά παιδιά.

Οι αρχηγοί

των «λιονταριών» Γιώργος Παπαβασιλείου, Άγγελος Κούτλας, Λεωνίδας Καστριτσέας, και οι Κώστας Μπάρδας και Τζορτζ Ομπόσου έδωσαν χαρά στα παιδιά, παρακολουθώντας την εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει οι δασκάλες και υπεύθυνοι του εδικού σχολείου, ενώ μαζί τους ήταν και ο Λεοντόκαρδος, η μασκότ του Πανσερραϊκού, που με το στυλ του, ενθουσίασε τους μικρούς μαθητές.

Το τεχνικό επιτελείο, με τους Ηλία Εγγονίδη, Γιώργο Πανίδη και Δημήτρη Μούρα, καθώς και ο έφορος και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού, Νίκος Κατσαβάκης συνοδευόμενοι από τον δημοσιογράφο Βασίλη Πολίτη από το γραφείο τύπου των «κόκκινων», συμμετείχαν στην γιορτή, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και συζήτησαν για τον ιερό σκοπό που επιτελούν οι άνθρωποι του ειδικού σχολείου.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού υποσχέθηκαν πως αυτό που ξεκίνησαν σήμερα θα έχει και συνέχεια με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινωνία και να αναδειχθεί η σημαντική προσφορά του ειδικού νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Σερρών. Όλοι έδωσαν ραντεβού στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών αφού τα παιδιά θα παρακολουθήσουν από κοντά ένα από τα επόμενα παιχνίδια των «λιονταριών».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα