Πανσερραϊκός: Ενισχύει την άμυνα με Λεωνίδα Καστριτσέα

00:11 5/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο πρόσωπο του Λεωνίδα Καστριτσέα βρίσκει ο Πανσερραϊκός την εμπειρία και το… ύψος που χρειάζεται για την αμυντική του γραμμή.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός που συνεργάστηκε πέρυσι με τον Σάκη Αναστασιάδη και ήταν από τους στυλοβάτες της άμυνας του Ηρακλή στην πορεία του προς της Football league επιστρέφει στις Σέρρες

για να φορέσει την κόκκινη φανέλα με το λιοντάρι.

Ο Λεωνίδας Καστριτσέας στην ενδεκάδα του Ηρακλή στο παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος στο Παραλίμνιο κόντρα στον Απόλλωνα

Ο υψηλόσωμος στόπερ ξεκίνησε από την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, αγωνίστηκε την περίοδο 2015-16 σε 24 παιχνίδια στη Γ εθνική (με δύο γκολ) με τον Παναρκαδικό και ανηφόρισε για Σέρρες όταν πέτυχε την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ Σερρών σε Απόλλωνα Παραλιμνίου, Οδυσσέα Αναγέννησης και Ελπίδα Σκουτάρεως.

Ο Λεωνίδας Καστριτσέας στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Λεωνίδας Καστριτσέας πανηγύρισε πέρυσι άνοδο με τον Ηρακλή και φέτος είχε ξεκινήσει προπονήσεις και φιλικά με την Σπάρτη.

Ο Στέργιος Καψάλης τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Football league και τη Δόξα Δράμας η οποία θα δώσει δανεικό τον επίσης Σερραίο Τρύφωνα Κασμερίδη στην Καβάλα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα