Πανσερραϊκός: Ένας αγώνας, μια ιστορία

02:54 14/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι στην ιστορία του δίνει το Σάββατο 14 Απριλίου στις 15:00 (ΕΡΤ3, ΕΡΑ Σπορ) ο Πανσερραϊκός που για την 26η αγωνιστική της Football league θα υποδεχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ένα παιχνίδι χωρίς… αύριο που το αποτέλεσμα του μπορεί να κρίνει και το μέλλον του Σερραϊκού συλλόγου. Όσοι γνωρίζουν τα γεγονότα των τελευταίων

εβδομάδων καταλαβαίνουν ότι μια νίκη κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό μπορεί να είναι το φιλί ζωής για τους «κόκκινους» ενώ ένα διαφορετικό αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό αφού σε συνδυασμό με το -3 μετά από τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης της επιτήρησης και τη μη έφεση της ομάδας στο δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης λόγω της υπόθεσης Στέβιτς δεν θα δίνει στα «λιοντάρια» ελπίδες για παραμονή. Αυτό θα φέρει σίγουρα κι άλλες δυσάρεστες εξελίξεις.

Ελπίδες για παραμονή και… Στέβιτς

Ο Πανσερραϊκός με νίκη κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό θα μείνει «ζωντανός» για την παραμονή αφού τώρα που το πρωτάθλημα μπήκε στην τελική του ευθεία πολλές είναι η ομάδες (κυρίως αυτές που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού) που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Βέβαια, βασικό για τη δική του επιβίωση είναι το θέμα με τα τροφεία του Στέβιτς που σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται σε καλό δρόμο (με μια επιφύλαξη γιατί το τελευταίο διάστημα πολλά είδαμε και ακούσαμε) και ίσως πριν την έναρξη του αγώνα να υπάρξουν ευχάριστες ανακοινώσεις. Αυτό σε συνδυασμό με νίκη κόντρα στους Κρητικούς θα αναστρέψει το κλίμα και ίσως ο επενδυτής, που μετά τη συνέντευξη του Χρήστου Κοράκη στην ΕΡΤ Σερρών, έχει γίνει γνωστός και είναι ο Δημήτρης Χειρίδης, πειστεί να μείνει στο σύλλογο, να ανοίξει την κάνουλα της χρηματοδότησης και να πορευτεί η ομάδα με νέα δεδομένα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με Στέβιτς στην αποστολή

Νέο πρόσωπο στην αποστολή του Πανσερραϊκού είναι ο πιο… «διάσημος» πλέον παίκτης της ομάδας, Ντούσαν Στέβιτς που τα τροφεία του έχουν γίνει καθημερινή συζήτηση στις τάξεις των φιλάθλων. Ο Σέρβος αμυντικός είχε αγωνιστεί στις 21 Ιανουαρίου κόντρα στα Τρίκαλα και στη συνέχεια λόγω τραυματισμού βρισκόταν στο απουσιολόγιο του προπονητή του. Εκτός αποστολής βρίσκονται ο τραυματίας Γκούρτσας και οι Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Ρούτσης, Τσιμίκας, Πολίτης, Καπτέλι, Ρούντοβιτς, Άντμαν και Μακούσης. Η αποστολή του Πανσερραϊκού είναι: Ρίστιτς, Πολίτης, Ορφανίδης, Στέβιτς, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ρούσσος, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζίμ, Οκάν, Σιάκκας, Κάκκο, Πόζογλου, Ενομό, Κρητικός, Δούμτσος και Γιαξής.

Αποφασισμένοι για νίκη

Τη δική τους… ανάσταση ψάχνουν οι παίκτες του Πανσερραϊκού που πέρασαν πολύ δύσκολες μέρες. Το οικονομικό πρόβλημα τους προβληματίζει αλλά και τους συσπειρώνει και θα θελήσουν κόντρα στον ΑΟΧ Κισσαμικό να δώσουν ακόμα μια απάντηση στη διοίκηση ότι η ομάδα αν επιστρέψει σε ρυθμούς… χειμώνα (που όπως ακουγόταν όλα λειτουργούσαν καλά όσον αφορά το οικονομικό) θα μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή της. Χαρακτηριστική η φωτογραφία που ανέβηκε χθες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με παίκτες του Πανσερραϊκού να βρίσκονται σε καφετέρια της πόλης, να χαμογελούν και στη λεζάντα να αναγράφει «από τις τελευταίες μας»!

Η ώρα των φιλάθλων

Ένα από αυτά που έχουν απογοητεύσει τον επενδυτή είναι η μικρή προσέλευση του κόσμου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών σε συνδυασμό και με την χαμηλή τιμή των εισιτηρίων διαρκείας. Τα δέκα και τα είκοσι ευρώ είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα (κι όχι μόνο) αλλά οι εξέδρες στο γήπεδο ήταν άδειες. Οι Σερραίοι φίλαθλοι μπορούν αύριο να δώσουν τη δική τους απάντηση και μάλιστα σε ένα παιχνίδι που θα είναι τηλεοπτικό και θα το δούνε από την Ελλάδα μέχρι τη… Γερμανία.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα