Πανσερραϊκός: Έδειξε (Χ)αρακτήρα κόντρα στη Δόξα

21:46 11/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τη Δόξα Δράμας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της Προσοτσάνης.

Πάνω από 800 φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα δεκαοχτώ περίπου μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος(η σέντρα πάει για τις 29 Οκτωβρίου).

Οι αρχηγοί Ρούτσης και Γουνδουλάκης με τους διαιτητές Κοτσάνη Χατζηνάκο και Τσακίρη.

Περισσότερο ευχαριστημένος έμεινε μάλλον ο Περικλής Αμανατίδης με τον έμπειρο τεχνικό να βάζει τη σφραγίδα του στην ομάδα που έπαιξε όπως πρέπει

να παίζει μια ομάδα στη Football league, με σφιχτή άμυνα, κλειστούς τους διαδρόμους, καλές αλληλοκαλύψεις, με παίκτες που πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα με πείσμα και πάθος για το αποτέλεσμα. Η Δόξα Δράμας έδειξε ότι διαθέτει ένα καλό ποιοτικό ρόστερ αλλά χρειάζεται ακόμα δουλειά και πίστωση χρόνου αφού πολλοί παίκτες ενσωματώθηκαν στην ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Ο πάγκος του Πανσερραϊκού με τον Περικλή Αμανατίδη

Πως έπαιξε ο Πανσερραϊκός:

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε με τον Ρίστιτς στο τέρμα, δεξιά τον Στέβιτς, αριστερά τον Ιωαννίδη και στο κέντρο της άμυνας τους Βοσκόπουλο και Τσαμούρη. Στα αμυντικά χαφ ο Φουσού και ο Παπουτσογιαννόπουλος με τους Τσιμίκα και Γκέκα στα άκρα, τον Χρήστο Ρούτση πίσω από τον μοναδικό επιθετικό τον Δημήτρη Γκούρτσα.

Ο πάγκος της Δόξας με τον Άγγελο Διγκόζη και τον παλιό γνώριμο του Πανσερραϊκού γυμναστή της… ανόδου του 2008 Γιάννη Γκιόκα

Πως έπαιξε η Δόξα Δράμας

Ο Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε με τον Μένκα στο τέρμα, δεξιά τον Σπυρόπουλο και αριστερά τον Πευταράκη και στο κέντρο της άμυνας Γκότοβο και Ντιμιτρόφσκι. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν ο Ριζογιάννης και ο Νταντίδης, στα άκρα ο Μπαϊκαρά και ο Ματσούκας με τον Γουνδουλάκη και Μαρκόπουλο επιθετικό δίδυμο.

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού χαιρετάνε τον κόσμο

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

5ο Σουτ του Μπαϊκαρά μπλόκαρε τη μπάλα ο Ρίστιτς.

8ο Σουτ του Ματσούκα από τα πλάγια η μπάλα βρήκε το εξωτερικό μέρος των διχτύων.

15ο Ωραία πάσα του Ρούτση για τον Τσιμίκα απομάκρυναν οι αμυντικοί της Δόξας.

20ο Σέντρα σουτ του Ματσούκα η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

23ο Δυνατό μακρινό σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου άουτ.

40ο Σουτ του Μαρκόπουλου έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ ο Ρίστιτς.

Ο Θωμάς Κυπαρίσσης στον πάγκο του Πανσερραϊκού

60ο Ωραία σέντρα του Στέβιτς, καρφωτή κεφαλιά του Γκούρτσα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

70ο Συρτό σουτ του Ρανγκέλοφ μπλόκαρε ο Ρίστιτς.

83ο Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη λίγο άουτ.

87ο Γύρισμα του Τσούτση, σουτ του Ρανγκέλοφ στα σώματα των Σερραίων αμυντικών.

Η ενδεκάδα της Δόξας Δράμας

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος(65ο Βλάχος), Πεταυράκης(74ο Βιτλής), Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι(76ο Όστοϊτς), Ριζογιάννης(81ο Νατσιόπουλος), Μπαϊκαρά(46ο Κάσες), Νταντίδης(67ο Μαχαίρας), Μαρκόπουλος(54ο Τσούτσης), Ματσούκας(53ο Ρανγκέλοφ), Γουνδουλάκης(59ο Πετρόπουλος).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ(Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Στέβιτς(85ο Δούμτσιος), Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης(65ο λ. τ. Τσελεπίδης), Παπουτσογιαννόπουλος(67ο Τζιτζικαλάκης), Φουσού(54ο Σιάκκας), Γκέκας(86ο Γιαξής), Τσιμίκας, Ρούτσης(80ο Πέτρου), Γκούρτσας(89ο Ζυγκερίδης).

Ο Βέλγος επενδυτής συζητά με τον Θωμά Κυπαρίσση

Οι επενδυτές είναι… εδώ

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε παιχνίδι του Πανσερραϊκού έκανε άνθρωπος των νέων ιδιοκτητών. Συγκεκριμένα στο γήπεδο ήταν ο Βέλγος (Άντονι το μικρό του όνομα) που σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών είναι ο γιος τους ενός επενδυτή και παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα στο πρώτο ημίχρονο και δίπλα από τον πάγκο του Πανσερραϊκού στο δεύτερο μέρος.

Ο Βέλγος επενδυτής συζητά με τους Αϊβαζίδη και Κυπαρίσση.Ο Δημήτρης Αϊβαζίδης επέστρεψε μετά από χρόνια στον πάγκο του Πανσερραϊκού και βρήκε παλιούς συνεργάτες και φίλους (Τζιντζής και Μπιντανάκης)Ο Θωμάς Κυπαρίσσης με δύο από τους πιο αγνούς φίλους του Πανσερραϊκού Κώστα Κασάπη και Γιώργο ΜπαλτάΚατάμεστη από κόσμο η κερκίδα στο φιλόξενο γήπεδο της ΠροσοτσάνηςΟ Γιάννης Μπύρος παρακολούθησε το παιχνίδι παρέα με τον Νίκο ΙωσηφίδηΝεανικός ο… πάγκος του ΠανσερραϊκούΗ ΕΡΤ3 έκανε αφιέρωμα για τις δύο ομάδες με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών

Keywords
Τυχαία Θέματα