Πάνος Λαμπρινίδης-Στάχτος: ο μικρότερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Βόλου

18:06 4/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν μαθητής Λυκείου, σήμερα, εκτός από πρωτοετής φοιτητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού (Συντήρηση Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης) είναι και υποψήφιος με το συνδυασμό «Μαζί για το Βόλο» με επικεφαλής τον Ιάσονα Αποστολάκη. Ο λόγος για τον Πάνο Λαμπρινίδη-Στάχτο, μόλις 18,5 ετών, ο οποίος είναι ο νεότερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Γεννημένος το 2000 συμμετέχει για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές

του δήμου Βόλου.Το «μικρόβιο» όμως της ενασχόλησης με τα κοινά το έχει από πολύ μικρότερη ηλικία, καθώς ως μαθητής του Μουσικού Σχολείου Βόλου υπήρξε για χρόνια μέλος και πρόεδρος του Μαθητικού Συμβουλίου, πρωτοστατώντας στις κινητοποιήσεις των Μουσικών Σχολείων πανελλαδικά για την αναβάθμιση τους.Τα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνουν την μουσική και ειδικά την παραδοσιακή,την ζωγραφική και το σχέδιο, ενώ ήταν και μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Νέας Ιωνίας.Φυσικά και το ποδόσφαιρο, όντας γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Σαρακηνού και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής της Μακρινίτσας. Εξάλλου, ο ίδιος φιλοδοξεί να προσφέρει στους τομείς νεανικής δραστηριότητας και από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως δηλώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά:

«Η τοπική αυτοδιοίκηση κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος ο θεσμός που πρέπει να βρίσκεται πιο κοντά στην καθημερινότητα μας και δεν μπορεί να είναι αυτοδιοίκηση αν δεν συντονίζεται συνεχώς με τον παλμό της τοπικής κοινωνίας. Εμείς οι νέοι άνθρωποι ζουμε, αφουγκραζόματε συμμετέχουμε με τον τρόπο μας και επιδιώκουμε να χρωματίσουμε με τα δικά μας χρώματα ,ιδέες και δράσεις τα δημοτικά θέματα. Εμείς οι 25ρηδες, οι 20ρηδες, οι 18ρηδες δεν μπορεί να απουσιάζουμε από το κάδρο ενός δήμου που αναφέρεται σε εμάς χωρίς εμάς. Με αυτή την φιλοδοξία, να εκφράσω και να εκπροσωπήσω όσο πιο αυθεντικά μπορώ την δική μου γενιά και τα όνειρα της, διεκδικώ την υποστήριξη των συμπολιτών μου και ιδιαίτερα της νεολαίας, στο σύνολο του Καλλικρατικού δήμου Βόλου.»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα