Πανό διαμαρτυρίας στην παρέλαση στη Λάρισα

17:07 30/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Λάρισα θα αποτελεί το συντονιστικό κέντρο των διαμαρτυρόμενων Ερυθροσταυριτών που συγκροτούν την Πανελλήνια Κίνηση Ερυθροσταυριτών με τίτλο «ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι που ο Ε.Ε.Σ. να αποκτήσει πάλι την παλιά του αίγλη αλλά κυρίως για να μην είναι ένας Οργανισμός που θα τον χρησιμοποιούν κάποιοι για να φωτογραφίζονται και να κάνουν δημόσιες σχέσεις αλλά να προσφέρει και πάλι πραγματικό έργο στη Ελληνική κοινωνία».
Οι διαμαρτυρόμενοι

Εθελοντές στη Λάρισα διοργάνωσαν διαμαρτυρία με το γνωστό πανό «Σώστε τον Ερυθρό Σταυρό». Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «μετά την παρέλαση ενδιαφέρον για τις κινητοποιήσεις μας έδειξαν Βουλευτές του Νομού, ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός που είχε μια σύντομη συνομιλία με τον τ. Αρχηγό του Τμήματος Τάσο Βασιλείου (ο οποίος ήταν παρών παρά το πρόβλημα από ένα ατύχημα που είχε) και πολλά από τα τοπικά ΜΜΕ. Θα ενημερωθούν όλοι για ότι συμβαίνει παντού γιατί η Λάρισα είναι μόνο ένα μικρό μέρος του προβλήματος», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα