Πανηγύρια στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ

09:24 23/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Περαστικός από την Τρίτη εθνική κατηγορία ήταν ο ΟΦΗ που κέρδισε χθες το Φωστήρα 1-0 στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και ανέβηκε στην δεύτερη εθνική κατηγορία. Το μοναδικό γκολ την αναμέτρησης σημείωσε ο Πόποβιτς στο 22ο λεπτό. Οχτώ χιλιάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο πανηγύρισαν με το σφύριγμα της λήξης την άνοδο του ΟΦΗ.

Με ανακοινώσεις τους ο περιφερειάρχης Κρήτης,

Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, συγχαίρουν τον ΟΦΗ για την επιτυχία και εύχονται να επιστέψει σύντομα στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου στη Σούπερ Λίγκα.
Συγκεκριμένα ο κ. Αρναουτάκης αναφέρει: «Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση του ΟΦΗ, που με μεθοδικότητα, σωστή οργάνωση και αγωνιστικό σθένος κατάφεραν να υπερβούν τα όποια προβλήματα και να ανταμειφθούν οι κόποι τους».
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ηρακλείου σημειώνει: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση του ΟΦΗ για την άνοδο της ομάδας στην Football League. Ελπίζω και εύχομαι η φετινή δύσκολη πορεία τους, που ευτυχώς ολοκληρώθηκε θετικά, να δείξει το δρόμο συνολικά στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, ώστε σύντομα να έχουμε και άλλες ομάδες της πόλης μας σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Για το Ηράκλειο, για τους χιλιάδες συμπολίτες μας που αγαπούν και στηρίζουν διαχρονικά τον ΟΦΗ , για τους χιλιάδες οπαδούς του σε ολόκληρη την Κρήτη, η χαρά της ανόδου δεν συνοδεύεται μονάχα από χαμόγελα, συνοδεύεται και από προσδοκία. Την προσδοκία να δούμε τον ΟΦΗ να επιστρέφει όσο πιο σύντομα γίνεται στην φυσική του θέση, ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

The post Πανηγύρια στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα