Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 2018-Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Πέτρα Λέσβου

11:11 10/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Πλημμύρισε με ιστιοπλοϊκά σκάφη η θάλασσα της Πέτρας στη Λέσβο με τους μικρούς ιστιοπλόους να χαρίζουν ένα εξαιρετικό θέαμα σε όσους συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 2018 για παιδιά από 12 έως 14 ετών.

Περισσότεροι από 300 μικροί ιστιοπλόοι από 60 ναυτικούς ομίλους από την Ελλάδα αγωνίστηκαν σε 10 ιστιοδρομίες γεμάτες αδρεναλίνη και υψηλές επιδόσεις, που πραγματοποιήθηκαν για τέσσερις ημέρες στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πέτρας και Μολύβου.

Ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος Μυτιλήνης

σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία με την άρτια διοργάνωση κατάφεραν να προσελκύσουν στο νησί εκατοντάδες μικρούς ιστιοπλόους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα optimist, το φυτώριο της ιστιοπλοΐας για τους αυριανούς ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Σύμφωνα με τον Δήμο Λέσβου: «Τα οφέλη από μια τέτοια εκδήλωση και η προβολή της Λέσβου κατά τη διάρκεια των αγώνων, σίγουρα, είναι ιδιαίτερα σημαντικά και πολλαπλά. Μέσα από τις προσπάθειες των αθλητών στα πλαίσια αυτής της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης προβάλαμε τη Λέσβο πανελλαδικά αναδείξαμε για ακόμη μια φορά τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα στη διοργάνωση ναυταθλητικών αγώνων.

Ο Δήμος Λέσβου είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης σε τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες και τις στηρίζει με θέρμη και ενθουσιασμό. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχή και ποιοτική διοργάνωση των αγώνων.»

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σπυριδάκη

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα