Παναθηναϊκός: Χωρίς Κώτσιρα, Διούδη, Ιωαννίδη και Βέλεθ κόντρα στον Ολυμπιακό – Μέσα ο Μαουρίσιο

20:36 2/10/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Μία ακόμη απουσία έχει ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (Κυριακή, 20:30), καθώς ο Γιάννης Κώτσιρας έχει και αυτός ίωση και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού εμφάνισε κι αυτός συμπτώματα της ίωσης που ταλαιπωρεί τους Διούδη και Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα να προστεθεί

στη λίστα των απουσιών του «τριφυλλιού», η οποία περιλαμβάνει και τον τραυματία Βέλεθ.

Αντίθετα, στην αποστολή των «πρασίνων» συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Μαουρίσιο, ο οποίος ξεπέρασε τις μυϊκές ενοχλήσεις των προηγούμενων ημερών.

Ετσι, η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό (3/10, 20:30) ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελείται από τους Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Σάρλια, Ρόμπι, Πούγγουρα, Αλεξανδρόπουλο, Χατζηγιοβάνη, Λούντκβιστ, Πέρεθ, Μπουζούκη, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπαγκοτό, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Μακέντα και Καρλίτος.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο Φάληρο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό #Panathinaikos #PAOFC2021_22 #OLYPAO #slgr #slgrinterwetten pic.twitter.com/yuL1qbw0Uq

Panathinaikos F.C. (@paofc_) October 2, 2021

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

 

sports.ert.gr.



Το άρθρο Παναθηναϊκός: Χωρίς Κώτσιρα, Διούδη, Ιωαννίδη και Βέλεθ κόντρα στον Ολυμπιακό – Μέσα ο Μαουρίσιο εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα