Παναιτωλικός: Για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

22:30 29/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη 30/1 (19:00) για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική της Superleague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να παραμείνει βαθμολογικά κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, όμως ο Παναιτωλικός με όπλο την έδρα του, θα επιδιώξει την πρώτη νίκη του στο 2019. Ούτε λίγο ούτε πολύ, το αποτέλεσμα

του αγώνα θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Το ζητούμενο για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είναι να διατηρήσει την καλή αμυντική λειτουργία που έδειξε στον αγώνα με την Ξάνθη και παράλληλα να βελτιώσει αισθητά την εικόνα της μεσοεπιθετικά. Πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στους συγκεκριμένους χώρους με Μπαΐροβιτς και Γκούγκα να θέτουν υποψηφιότητα για φανέλα βασικού. Μόνες απουσίες οι Καμαρά, Γιαννιώτης, Πάουλο που είναι τραυματίες , ενώ στην ενδεκάδα επιστρέφει ο Δημήτρης Κυριακίδης. Ισορροπημένη είναι η προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στο Αγρίνιο σε επίπεδο Superleague. Με τον Παναιτωλικό να έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, ενώ έχει ηττηθεί δύο φορές.

Χωρίς να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ1 (19:00). Στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα συμμετέχουν είκοσι ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Μάζουρεκ, Ντίας, Βασιλούδης, Μιχάι, Μοράρ, Μαλής, Ουίλιαν, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά, Μπελεβώνης.

Ειρήνη Μαραγκού

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα