ΠΑΜΕ: Συλλαλητήριο στη Ρόδο για το συνέδριο της ΓΣΕΕ

17:35 1/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ του ΠΑΜΕ και της ΓΣΕΕ για το θέμα που έχει ανοίξει με τα συνέδρια αρχικά της ΟΙΥΕ και ακολούθως της ΓΣΕΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι το συνέδριο της ΓΣΕΕ που τελικά δεν έγινε στην Καλαμάτα,

ανακοινώθηκε για τη Ρόδο. Σε συνέντευξη τύπου για το συνέδριο της ΓΣΕΕ, που εδωσε το ΠΑΜΕ στη Ρόδο, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων: «Δίνουμε σήμερα εδώ στη Ρόδο τη συνέντευξη τύπου γιατί θέλουμε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι της περιοχής και συνολικότερα για το συνέδριο που επιχειρεί να οργανώσει η πλειοψηφία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ εδώ στις 4 Απρίλη, στο ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ ή όπου αλλού πάνε, με μεθόδους συνδικαλιστικής μαφίας. Μια ηγεσία που για τους πραγματικούς αντιπροσώπους που εκλέγονται από υπαρκτά σωματεία, είναι έκπτωτη από τις 24 Μάρτη. Γι’ αυτό συνδικαλιστικά στελέχη αυτές τις μέρες πραγματοποιούν περιοδείες, συγκεντρώσεις στους χώρους δουλειάς.

Ανακοινώνουμε ακόμα ότι στις 3 του Απρίλη 7μμ στην πλατεία Κύπρου θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση και πορεία εδώ στην πόλη. Και σήμερα το βράδυ στις 7 θα γίνει πλατιά σύσκεψη σωματείων συνδικαλιστών και εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου. Γιατί για μας το συνέδριο της ΓΣΕΕ δεν αφορά κάποιους συνδικαλιστές ή μόνο όσους θα συμμετέχουν σε αυτό. Αφορά συνολικά την εργατική τάξη της χώρας. Αφορά τους εργαζόμενους της περιοχής που βασανίζονται από τους επιχειρηματικούς ομίλους, από την εντατικοποίηση, την εκμετάλλευση».

Από την πλευρά της η ΓΣΕΕ με κεντρικό σύνθημα «τέρμα πια τα ψέματα, μόνο αλήθειες», δημοσιοποίησε βίντεο με τα οποία απαντάει στο ΠΑΜΕ, που από την πλευρά του συνέδεσε τα επιχειρήματα της ΓΣΕΕ με την Πρωταπριλιά.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης τύπου του ΠΑΜΕ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα