Παιδική χαρά δωρεά της Ύπατης Αρμοστείας στο 14ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης

15:03 19/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην διαμόρφωση του αύλειου χώρου του 14ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης και στην τοποθέτηση νέας παιδικής χαράς προχώρησε η διεύθυνση του σχολείου με χρηματοδότηση του γραφείου Λέσβου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. «Είχαμε τη χαρά να δούμε τη μεταμόρφωση του αύλειου χώρου του σχολείου μας, σε μια καλαίσθητη παιδική χαρά γεμάτη παιχνίδια όπου τα παιδιά παίζουν πια με ασφάλεια και χαίρονται την ώρα του διαλείμματος. Μετά από αρκετά

χρόνια έγινε επιτέλους πραγματικότητα το όνειρο όχι μόνο των παιδιών αλλά και των εκπαιδευτικών και των γονιών γιατί εκτός από την ανάγκη της ύπαρξης παιχνιδιών, μεγαλύτερη ήταν η εξασφάλιση της ασφαλούς διαμονής των παιδιών στον αύλειο χώρο του σχολείου» τονίζει η διευθύντρια του 14ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης Άννα Τσουκαλά.

«Ευχαριστούμε θερμά και μέσα από την καρδιά μας το γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Λέσβο που άκουσε κατ’ αρχάς το αίτημά μας, κατανόησε την ανάγκη μας και έπραξε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο αύλειος χώρος του σχολείου μας να αποκτήσει παιδική χαρά με πολλά παιχνίδια και όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που απαιτούνται. Κι έτσι ο χώρος μας πλημμύρισε με χαρούμενες παιδικές φωνές και γέλια παιδιών από διάφορα μέρη της γης. Με αφορμή την 20η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, να ευχηθούμε όλα τα παιδιά του κόσμου, να βρίσκουν παντού και πάντοτε ανθρώπους να τα αγκαλιάζουν με στοργή και αγάπη και να μη σβήνει ποτέ το χαμόγελο από τα χείλη τους» τονίζουν στο μήνυμά τους οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του 14ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης.

The post Παιδική χαρά δωρεά της Ύπατης Αρμοστείας στο 14ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα