Π. Τσουμάνης: «Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την έκδοση του ΠΔ της Λίμνης

09:05 16/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Ιωαννίνων, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Παμβώτιδας, σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο αυτή τη στιγμή για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, εκτιμώντας ότι η βούληση του Υπουργού Περιβάλλοντος που επισκέφθηκε πρόσφατα το Φορέα, είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό η διαδικασία.
Ο Φορέας Διαχείρισης θεωρεί απαραίτητο εργαλείο για τη θωράκιση της Λίμνης Παμβώτιδας το Προεδρικό Διάταγμα και αναμένει την οριστική απόφαση του Υπουργείου.

Ένταση, πάντως, μεταξύ Περιφέρειας και τοπικού ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να προκαλεί η επίσκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος. Απάντηση στην ανακοίνωση της Περιφέρειας και την κριτική που ασκήθηκε για την σύσκεψη υπό τον Υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη για το Προεδρικό Διάταγμα της Λίμνης, δίνει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην απάντηση, επισημαίνεται ότι ο Περιφερειάρχης είχε κληθεί στη σύσκεψη που έγινε στον Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης, αλλά με νεότερη ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Ηπείρου, διαψεύδει και υποστηρίζει ότι ουδέποτε κλήθηκε στη σύσκεψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα