Π. Σημανδηράκης: Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί

08:56 3/6/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ικανοποιημένος, συναινετικός και αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα των εκλογών, εμφανίστηκε μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων, ο νέος Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Πλήθος κόσμου είχε κατακλείσει την περιοχή γύρω από το εκλογικό κέντρο του 35χρονου πολιτικού, που κατάφερε να αναδειχθεί στον μεγάλο νικητή των εκλογών, μέσα από μια σκληρή αναμέτρηση οκτώ υποψηφίων.

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης ευχαρίστησε τους πολίτες, τους συνοδοιπόρους του στην προεκλογική εκστρατεία και την οικογένειά του, ενώ τόνισε ότι το

αποτέλεσμα αφήνει πίσω διαχωριστικές γραμμές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σημανδηράκη:

«Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα. Σήμερα νίκησε η τόλμη, σήμερα νίκησε η ελπίδα, σήμερα νίκησαν τα Χανιά. Σήμερα οι πολίτες των Χανίων έδωσαν μια ξεκάθαρη εντολή: να ορίσουμε εμείς την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί τα επόμενα 4 χρόνια ο δήμος Χανίων…. Να ορίσουμε εμείς μια νέα αντίληψη που πρέπει να υπάρξει για τα Χανιά, το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα ενεργοποιήσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου για τα Χανιά. Κυρίως έδωσε μια ξεκάθαρη εντολή να αλλάξουμε τη σχέση των πολιτών με τον δήμο Χανίων και να δημιουργήσουμε μια πιο στέρεη και υπερήφανη σχέση», σημείωσε ο κ. Σημανδηράκης στην αρχή της δήλωσής του.

Ο νέος δήμαρχος Χανίων έκανε λόγο για μια δύσκολη προεκλογική μάχη που τελείωσε και που άφησε πίσω διαχωριστικές γραμμές ενώ από την επόμενη ημέρα όπως είπε «θα προχωρήσουμε όλοι μαζί αξιοποιώντας όλους όσους μπορούν να συμμετέχουν σε αυτήν την νέα αντίληψη».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα