Π. Μοσκοβισί: Ελπίζω σε συμφωνία τις επόμενες εβδομάδες

19:36 20/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Υπάρχουν κάποια ανοιχτά ζητήματα, κυρίως η αγορά της εργασίας και το συνταξιοδοτικό, αλλά όλοι συμφωνούν ότι η αποστολή των θεσμών στην Αθήνα σημείωσε πολύ μεγάλες προόδους, δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.

«Όχι άλλες καθυστερήσεις»

Όπως σημείωσε ο κ. Μοσκοβισί, κατά τη σημερινή συνεδρίαση αποσαφηνίστηκε η επόμενη φάση των εργασιών. «Όλοι υπογράμμισαν ότι πρέπει να αποφύγουμε τις καθυστερήσεις

που έχουν σοβαρό αντίκτυπο στους επενδυτές και στην οικονομική ανάκαμψη, που τόσο έχει ανάγκη η Ελλάδα», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Ελπίζω να καταλήξουμε στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης τις επόμενες εβδομάδες, στόχος μας είναι να φτάσουμε σε κοινό σημείο όσον αφορά τα ανοιχτά ζητήματα», υπογράμμισε ο Επίτροπος, τονίζοντας πως θα υπάρξουν συγκεκριμένες και ταχύτατες διαδικασίες.

«Η ανάκαμψη βρίσκεται εδώ αλλά πρέπει να στηριχτούμε και σε μια βαθιά εμπιστοσύνη. Η επιτυχία του προγράμματος είναι προς το μέγιστο συμφέρον όλων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μοσκοβισί, προσθέτοντας πως «είμαστε όλοι δεσμευμένοι στην επίτευξη λύσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα