Όταν το χάντμπολ γίνεται… όνειρο

22:33 27/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις εντυπώσεις και τα βλέμματα των επισκεπτών κερδίζει το πάρκο του χάντμπολ στην Ονειρούπολη της Δράμας.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων που διοργανώνει σε αυτό το πάρκο ο σύλλογος της Δράμας (BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986) ήταν μια όμορφη γιορτή που έγινε και με τη συνδρομή της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας για όλα τα παιδιά της Ονειρούπολης αλλά και των αθλητικών συλλόγων της περιοχής. Σημαντικότατη ήταν η παρουσία του Ολυμπιονίκη και Ομοσπονδιακού

προπονητή Γιώργου Χαλκίδη ο οποίος φωτογραφήθηκε με παιδιά και στελέχη ενώ μίλησε και για την σπουδαία αθλητική του καριέρα συμβουλεύοντας τους νέους αθλητές που παραβρέθηκαν στη γιορτή. Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Γιάννης Καψημάλης και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων. Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ για 15΄μετέδιδε απευθείας τις συνεντεύξεις των εκλεκτών παραβρισκόμενων, ενώ το STAR Βορείου Ελλάδος αφιέρωσε εκπομπή με τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Το Πάρκο του handball θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και τις 2/1/2019 όπου στην τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί γιορτή προς τιμή των 25 εθελοντών τους οποίους ο σύλλογος θερμά ευχαριστεί για την σημαντικότατη βοήθειά τους χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η δράση.

Επίσης ο σύλλογος της Δράμας ευχαριστεί θερμά την ΕΘΝ.Ο.Α. για την υποστήριξή της κι εύχεται και ελπίζει σε περεταίρω συνεργασία στις επόμενες δράσεις του συλλόγου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα