Ορεστιάδα: Οι Στ. Καρακόλιας και Στ. Τζωίδης οι αναπληρωτές διοικητές σε νοσοκομεία Διδυμοτείχου και Αλεξανδρούπολης

13:57 9/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Στέφανος Καρακόλιας θα είναι ο νέος αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης και θετικής απόφασης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.
Ο κ. Καρακόλιας είναι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση και Οικονομική Διαχείριση Μονάδων Υγείας και δεύτερου μεταπτυχιακού στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Επίσης κατέχει Διδακτορικό Δίπλωμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης από το Δημοκρίτειο

Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει διατελέσει Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής σε ιδιωτική εταιρεία παροχής οικονομικών υπηρεσιών και επιστημονικός συνεργάτης σε Ερευνητικά Έργα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Αναπληρωτής διοικητής για το πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ορίστηκε ο Σταύρος Τζωίδης, ο οποίος είναι πτυχιούχος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, απόφοιτος της Σχολής Εφαρμογής Οικονομικών Επιστήμων του Γενικού Επιτελείου Στρατού, του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου και της Σχολής Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Διατέλεσε Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη, Οικονομικός Σύμβουλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Κύπρου και Προϊστάμενος του Τμήματος Προμηθειών του Στρατηγείου του ΝΑΤΟ, στη Θεσσαλονίκη.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Επιμέλεια:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Keywords
Αναζητήσεις
ορεστιαδα αρχαιοκαπηλοι, στεφανος καρακολιας
Τυχαία Θέματα