Ορεστιάδα: Έως τη Δευτέρα θα έχουν μεταφερθεί τα επικίνδυνα αδέσποτα στο κυνοκομείο

14:24 11/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μέχρι τη Δευτέρα εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συλλογής και μεταφοράς αδέσποτων από το κέντρο της Ν. Ορεστιάδας, διαβεβαίωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Γιάννης Παπαϊωάννου. Μάλιστα για το σκοπό αυτό ήδη είναι σε εξέλιξη οι εργασίες για τη διαμόρφωση χώρου στο δημοτικό κυνοκομείο.
Πρόκειται για περίπου 10 σκύλους οι οποίοι σύμφωνα με καταγγελίες δημοτών εκδηλώνουν συχνά επιθετική συμπεριφορά και κινούνται στην περιοχή της κεντρικής πλατείας. Ο κ. Παπαίωάννου, μιλώντας στην ΕΡΤ για το

θέμα παραδέχθηκε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με τα αδέσποτα και κατήγγειλε τη συμπεριφορά ορισμένων, που «εγκαταλείπουν το σκύλο τους μόλις τον βαρεθούνε». «Στο πρόβλημα των αδέσποτων έχουμε δεσμευτεί ότι θα δοθεί λύση, όμως τίποτα δεν λύνεται ως δια μαγείας» σημείωσε ο κ. Παπαϊωάννου, συμπληρώνοντας ότι τα αδέποστα που έχουν υποδειχθεί ως επιθετικά, είναι όλα εμβολιασμένα, στειρωμένα και καταγεγραμμένα. Η συλλογή τ5ους θα πραγματοποιηθεί με τη συνδρομή του φιλοζωϊκού σωματίου «Η Αλκυόνη και ο Λέων».

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Συνέντευξη-Σύνταξη:

Keywords
Τυχαία Θέματα