Ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη του περιφερειάρχη στη Σάμο

00:03 21/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Θέματα που αφορούν την Περιφέρεια αλλά και προτάσεις εφ΄όλης της ύλης  τέθηκαν στην σύσκεψη  που πραγματοποιήθηκε  στο δημαρχείο Καρλοβάσου, με αφορμή την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης. Συμμετείχαν εκτός από τον δήμαρχο του δήμου, Αλέξανδρο Λυμπέρη και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Δυτικής Σάμου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, καθώς και εκπρόσωπος από την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου. Επίσης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Δυτικής Σάμου για τα έργα που αφορούν στη Δυτική Σάμο όπως:

Το παραλιακό μέτωπο Καρλοβάσου 

Η

παράκαμψη Καρλοβάσου

Η παράκαμψη Κάμπου- Μαραθοκάμπου

Η χερσαία ζώνη Όρμου Μαραθοκάμπου

και το αλιευτικό καταφύγιο Όρμου Μαραθοκάμπου.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου κ. Πανουράκης, ο Δήμαρχος κ. Λυμπέρης, ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Διακοσταμάτης, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου κ.Ελένης, καθώς και οι Διευθυντές των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Σάμου και του Δήμου Δυτικής Σάμου κύριοι Βασιλείου και Καραγιαννίδης.

 

Ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε  και την κοινότητα Κοντακαιίκων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας, καθώς και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, που του έθεσαν ερωτήματα για την πορεία εκτέλεσης κάποιων έργων, καθώς και για τον προγραμματισμό εργασιών. Ο κ. Μουτζούρης ξεναγήθηκε στην κοινότητα και μάλιστα εξέφρασε τον θαυμασμό του για την εθελοντική προσφορά και δράση των κατοίκων.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του στο νησί  είχε την  ευκαιρία να επισκεφτεί τους οικισμούς του Πυθαγορείου, Ηραίου-Παγώνδα, Κοκκαρίου, Μυτιληνιών και  Κοντακαιίκων, όπου συζήτησε με τοπικούς αιρετούς , εκπροσώπους φορέων και πολίτες για ζητήματα που τους απασχολούν καθώς επίσης τους ενημέρωσε και για τον προγραμματισμό και το σχέδιο δράσης της Περιφερειακής Αρχής καθώς φυσικά  και για την εξέλιξη των έργων που εκτελούνται

The post Ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη του περιφερειάρχη στη Σάμο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα