Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Βερναρδάκη στην Αργολίδα

10:32 27/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Mε τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, μαζί με το βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στο Ναύπλιο, ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο, η διήμερη επίσκεψη στην Αργολίδα του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, κ. Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Βερναρδάκης, χαρακτήρισε ιδιαίτερα εποικοδομητική την επίσκεψη το νομό, καθώς είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην πολική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ- και να ανταλλάξει απόψεις- για τον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης, τις πολιτικές που ακολουθούνται, καθώς και για τους στόχους του επόμενου διαστήματος.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός αναφέρθηκε στις συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσο Χειβιδόπουλο και τους δημάρχους της Αργολίδας, από τους οποίους ενημερώθηκε για ανάγκες ( συγκοινωνιακές υποδομές κλπ) προβλήματα, αλλά και για τις προοπτικές της περιοχής. Όπως δήλωσε ο κ. Βερναρδάκης θα εξετασθούν άμεσα ζητήματα που σχετίζονται με τη στελέχωση των Δήμων, ενώ δεσμεύτηκε να μεταφέρει στους συναδέλφους του θέματα άλλων υπουργείων.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Γκιόλας, έκανε λόγο για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον διήμερο, για τα θέματα της Αργολίδας, από την επίσκεψη Βερναρδάκη και τις επαφές που είχε στην περιοχή μας.

Keywords